Ma bucur ca sunteti informati,se pare ca am ramas numai doua asociatii AJVPS si noi APSScobarul care am primit spre administrare zone de pescuit in jud. Alba.zamfi scrie:Asa cum ti-am spus Marius ...Legat de permisele in judet ,respectiv asociatii ...Arunca un ochi aici:
http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=30
Daca va uitati Ordin 15/28.01.2011. la obligatiile asociatiilor care primesc in administrare zone de pescuit,noi ne bucuram ca avem de administrat numai 9 km din Raul Sebes si Lacul Petresti fiind convinsi ca putem sa facem din aceste zone de pescuit un MODEL DE APE ADMINISTRATE IN FAVOAREA PESCARULUI SPORTIV.
In cea ce priveste pescuitul membrilor asociatiei noastre conform Ord.15/28.01.2011. si legilor in vigoare prin RECIPROCITATE pot pescuii pe toate bazinele piscicole din judet si din tara care sunt administrate de ANPA.
Speram ca AJVPSAlba sa aibe suficienti bani sa puna panouri, si sa patruleze pe toate zonele pe care le are in administrare

Cu aceasta ocazie speram sa scapam de "CHIOSCARI" gen ACAPULUM A lu nea Popescu.