Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 23 Feb 2011, 19:57

zamfi scrie:Asa cum ti-am spus Marius ...Legat de permisele in judet ,respectiv asociatii ...Arunca un ochi aici:
http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=30
Ma bucur ca sunteti informati,se pare ca am ramas numai doua asociatii AJVPS si noi APSScobarul care am primit spre administrare zone de pescuit in jud. Alba.
Daca va uitati Ordin 15/28.01.2011. la obligatiile asociatiilor care primesc in administrare zone de pescuit,noi ne bucuram ca avem de administrat numai 9 km din Raul Sebes si Lacul Petresti fiind convinsi ca putem sa facem din aceste zone de pescuit un MODEL DE APE ADMINISTRATE IN FAVOAREA PESCARULUI SPORTIV.
In cea ce priveste pescuitul membrilor asociatiei noastre conform Ord.15/28.01.2011. si legilor in vigoare prin RECIPROCITATE pot pescuii pe toate bazinele piscicole din judet si din tara care sunt administrate de ANPA.
Speram ca AJVPSAlba sa aibe suficienti bani sa puna panouri, si sa patruleze pe toate zonele pe care le are in administrare :!:
Cu aceasta ocazie speram sa scapam de "CHIOSCARI" gen ACAPULUM A lu nea Popescu.
TRANSPARENTA

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 23 Feb 2011, 20:38

Felicitari :APS-Scobarul.
Sper ca esti multumit.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 23 Feb 2011, 20:42

In cea ce priveste pescuitul membrilor asociatiei noastre conform Ord.15/28.01.2011. si legilor in vigoare prin RECIPROCITATE pot pescuii pe toate bazinele piscicole din judet si din tara care sunt administrate de ANPA.

Eu zic ca este bine, chiar f bine, avand in vedere vechimea asociatiei!
Deci reciprocitatea este recunoscuta, indiferent de unde ce si cum iti procuri permisul?!
Asa si e normal, altfel, emigram toti cred :D
Eu pescuiesc destul de des pe acel sector, de la Rapa Rosie in jos, si am auzit ca e cel mai poluat din pacate, din tara si nu numai! :shock:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2011, 19:21

sa facem din aceste zone de pescuit un MODEL DE APE ADMINISTRATE IN FAVOAREA PESCARULUI SPORTIV.
Va felicit si va doresc succes in realizarea celor propuse. Cu acordul d-voastra o sa trec mai spre toamna sa vad daca sunt ceva sperante de mai bine. Pe lacul Petresti ma refer ,unde inca mai este stiuca si sper sa se poata pescui pe TOT lacul !
O seara buna .

Ps: intotdeauna (imi place sa cred) sunt un om informat :lol: Spre "surpriza" unora... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Feb 2011, 19:26

zamfi scrie:
sa facem din aceste zone de pescuit un MODEL DE APE ADMINISTRATE IN FAVOAREA PESCARULUI SPORTIV.
Va felicit si va doresc succes in realizarea celor propuse. Cu acordul d-voastra o sa trec mai spre toamna sa vad daca sunt ceva sperante de mai bine. Pe lacul Petresti ma refer ,unde inca mai este stiuca si sper sa se poata pescui pe TOT lacul !
O seara buna .

Ps: intotdeauna (imi place sa cred) sunt un om informat :lol: Spre "surpriza" unora... :wink:
asa da, bravo!
imi place spiritul tau!
dar cum ramane cu reciprocitatea si cu taxa pe sector, daca am inteles eu bine?
...sau imi fac prea multe probleme Zamfi, ca vorba aia!
cainlee de lantz moare si prostul de grija altuia! :lol:
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2011, 19:49

Marius parerea mea sincera este ca ajvps-ul este suficient de multumit de apele luate astfel incat o sa accepte probabil si permisele de la APS Scobarul ,in baza reciprocitatii ...legale. Insa ar putea aparea excese de zel din partea lor ,ca de ,vechile obiceiuri nu se uita usor ... :lol:
La anul(sau cand legea le va permite) vor incerca sa elimine Scobarul de pe piata , sa (re) devina unici si sa ne rupa cu taxele pe permis! Tine minte:inainte de a aparea alte asociatii ,acum cativa ani ,taxa de permis in Alba a fost de 1 200 000 ROL !!! Acum este de cca 700 000 ROL ! Concluzia? :twisted:

In rest ,in tara, iti garantez ca vor fi probleme mari pentru posesorii de permise ,membrii APS SCOBARUL , care vor pescui pe Olt de exemplu. Sper sa ma insel ,dar din nefericire nu cred. Sunt deja prea batran :lol: ca sa mai cred in "gogosi" legislative ...

Pana una alta ,inca odata sper sa se respecte legea ,dar ...e o simpla speranta :cry:
Imi aduc aminte o expresie dintr-un celebrul film pe care as incerca sa o parafrazez aici ,in ce forma vrei tu ,si anume : " Vremea oamenilor a apus!De acum incolo e vremea ...orcilor!"

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Feb 2011, 19:54

zamfi scrie:Marius parerea mea sincera este ca ajvps-ul este suficient de multumit de apele luate astfel incat o sa accepte probabil si permisele de la APS Scobarul ,in baza reciprocitatii ...legale. Insa ar putea aparea excese de zel din partea lor ,ca de ,vechile obiceiuri nu se uita usor ... :lol:
La anul(sau cand legea le va permite) vor incerca sa elimine Scobarul de pe piata , sa (re) devina unici si sa ne rupa cu taxele pe permis! Tine minte:inainte de a aparea alte asociatii ,acum cativa ani ,taxa de permis in Alba a fost de 1 200 000 ROL !!! Acum este de cca 700 000 ROL ! Concluzia? :twisted:

In rest ,in tara, iti garantez ca vor fi probleme mari pentru posesorii de permise ,membrii APS SCOBARUL , care vor pescui pe Olt de exemplu. Sper sa ma insel ,dar din nefericire nu cred. Sunt deja prea batran :lol: ca sa mai cred in "gogosi" legislative ...

Pana una alta ,inca odata sper sa se respecte legea ,dar ...e o simpla speranta :cry:
Imi aduc aminte o expresie dintr-un celebrul film pe care as incerca sa o parafrazez aici ,in ce forma vrei tu ,si anume : " Vremea oamenilor a apus!De acum incolo e vremea ...orcilor!"
exactttt, STAPANUL INELELEOR, se stieeeeee!
vedem ce si cum, insa pina atunci, ne balacim in noroiul nostru!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2011, 20:21

Da!Probabil ca inca nu a venit vremea sa ne ridicam in doua picioare! :evil:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Feb 2011, 21:20

Zamfii...noi suntem in 2 picioare :shock: , de mult, chiar demulttt!
ar trebui sa ne luam aripi poate...!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 24 Feb 2011, 21:26

Avem reciprocitate peste tot, deci si pe Olt.
TRANSPARENTA

Scrie răspuns