Serios, mai ShotGun? Chiar din cauza unora ca mine ai emigrat? Pfffff, sa ma simt mandru sau trist? De fapt eu cred ca tu ti-ai ratat profesia intrand in armata prematur, fara sa fi pregatit psihologic, apoi te-au trimis in Afganistan cu colegii tai de pluton si acolo ai fost stresat, traumatizat, sindromul Vietnam (te trezesti nopatea asudat si ai impresia ca sunt talibani sub pat, sau tai copca iarna in gheata si deodata vezi iesind din gaura un turban cu dinamita etc). Acum ai clacat si nu ai mai rezistat si de aia ai fugit in London unde locul talibanilor a fost luat de islamistii pakistanezi! care apropo, comunica u cei din Kandahar!shootgun scrie:Asa este, am ''avoluat'' si asta nu poate decat sa ma bucure.... in timp ce eu fac progrese remarcabile la limba engleza, (am invatat o expresie noua, nu?) altii inca se chinuie sa invete limba romana... vorba cantecului... '' ai doua clase primare, esti poreclit ganditorul, nu fa lectii cu copilul ca-i distrugi viitorul....''florind scrie:Altfel văd că ai avoluat de la shootgun la carry on"offtopic"
![]()
![]()
In ce priveste limba engleza, tu chiar crezi ce spui? Stii macar principalele specii de pesti cum se numesc? Stii sa ceri un carlig cu barbeta sau un fir textil? Cum zici: "I want a textil fir, Sir"! Please, give me a fishing carlig, madam!" Probabil ca ai gasit un job unde nu e nevoie sa vorbesti ca ltfel...s-ar speria si strabunica lui Shakespeare! Prin urmare, mai putina lauda, si mai multa moderatie ca nu strica! Eu nu am spus despre tine ca esti mult sub pakistanezi, prin urmare fii mai calm ca viata e frumoasa! Si nu da vina pe armata, in fond tu ai ales Afganistanul, nu?