Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
hahaha, draga Shot Gun, eram sigur ca nu te vei abtine!shootgun scrie:Nu pot sa ma abtin.... La topicul lui Serbanel participa Fario... e ca si cand mi-as trimite singur o scrisoare in Romania iar cand ma duc acasa sa ma bucur ca mi-a scris cineva.....![]()
![]()
Eu am inteles cum e pescuitul cu buldo dar nu sunt inca indeajuns de pregatit incat sa practic asa ceva. O sa dau la vobler si rotativa, daca e sa fie ceva bine, daca nu nuAdi_ scrie:florine, ignora partea cu pestisoru' pt ca in RO e interzis pescuitul pastravului cu momeli naturale![]()
si daca dai cu buldo, sa nu pui mai mult de 2 muste, da?
Fario, nu am vrut sa arat ca tu centrezi si tot du dai cu capul... sa dai cu capul trebuie sa ai...... am vrut doar sa spun ca nu esti cu nimic mai bun decat Serbanel.... stai linistit ca nu am cum sa fiu invidios pe tine... Ce fac eu la Londra e treaba mea... dar tot din cauza unora ca tine am ales calea asta... pakistanezii murdari si indienii smoliti de aici sunt cu mult peste tine....Fario_nebunu scrie: Da, zici ca eu centrez eu dau cu capul? Pai asta arata, mai draga, ca su t performant! Asa ca pe tine te roade putintel invidiaaaaaaaaa, nu?In timp ce tu stai in Londra si respiri smogul alora, te lovesti pe strada de pakistenezi murdari si de indieni smoliti, eu merg in tara mea la munte, la aer curat, prind si pastrav, ma si distrez! C'est la vie, mon ami, te-am obligat eu sa pleci pe insula aia indepartata care, dpdv al mentalitatilor, nici nu ar trebui sa faca parte din UE?
"offtopic"Pe mine nu mă interesează dacă este poluat sau nu atâta timp cât nu este un topic închis.shootgun scrie: carry on...
Asa este, am ''avoluat'' si asta nu poate decat sa ma bucure.... in timp ce eu fac progrese remarcabile la limba engleza, (am invatat o expresie noua, nu?) altii inca se chinuie sa invete limba romana... vorba cantecului... '' ai doua clase primare, esti poreclit ganditorul, nu fa lectii cu copilul ca-i distrugi viitorul....''florind scrie:Altfel văd că ai avoluat de la shootgun la carry on"offtopic"