Pescuit pe rauri in Prahova
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
E mare foamea, in occident nu mai mananca nimeni peste din garla dar la noi daca se fura gaina din cotet, darmite un peste de care nu are nimeni grija.
Ma atrage zona de confluenta a Cricovului cu Ialomita, apa este ceva mai marisoara iar pestii mai vin din din apa mai mare pe Cricov.
Apropo de Prahova credeam ca fauna piscicola este slaba, dupa gradul de poluare in care a fost raul dar vad din ce spui tu ca si-a mai revenit.
Eu mergeam pe Buzau care este mai bine reprezentat in pesti decat raurile din jurul Ploiestiului.
Dar omul mai afla cate ceva ca de-aia are net.
Ma atrage zona de confluenta a Cricovului cu Ialomita, apa este ceva mai marisoara iar pestii mai vin din din apa mai mare pe Cricov.
Apropo de Prahova credeam ca fauna piscicola este slaba, dupa gradul de poluare in care a fost raul dar vad din ce spui tu ca si-a mai revenit.
Eu mergeam pe Buzau care este mai bine reprezentat in pesti decat raurile din jurul Ploiestiului.
Dar omul mai afla cate ceva ca de-aia are net.
Re: Pescuit pe rauri in Prahova
Cine este membru AJVPS Ploiesti ?
Posibil sa stabilim o intalnire cu asociatia sa vedem si noi cum stam.
In caz ca sunteti interesati va rog sa dati un semn de viata !
Posibil sa stabilim o intalnire cu asociatia sa vedem si noi cum stam.
In caz ca sunteti interesati va rog sa dati un semn de viata !
-
- senior
Inca nu mi-am dat seama cine administreaza raul Prahova intre Campina si Predeal. AJVPS Prahova sau RNP (Ocolul silvic Sinaia)? Nu de alta dar vine 1 mai si se deschide sezonul la pastrav!Si eu nu stiu cui sa platesc. Mai rau e ca pana atunci nu o sa am nici permisul ANPA asadar sunt...bun de amendat! Daca vine cineva in control....pana acum o singura data in vreo 10 ani!
din tabelul afisat pe sit-ul ANPA trag concluzia ca AJVPS nu are drepturi asupra tronsonului de care spuneti ci doar cel mai jos de Nedelea, deci foarte probabil ca RNP.
da-ti un telefon la unul din inspectorii ANPA din zona si explicatii care este treaba, cum ca a-ti platit si asteptati permisul si poate sunt si ei mai realisti si considera chitanta ca fiind de ajuns si intrebati si de portiunea care va intereseaza caci posibil sa fie a RNP-ului.
Din ce stiu, tot ce inseamna pastrav cam a lor este.
da-ti un telefon la unul din inspectorii ANPA din zona si explicatii care este treaba, cum ca a-ti platit si asteptati permisul si poate sunt si ei mai realisti si considera chitanta ca fiind de ajuns si intrebati si de portiunea care va intereseaza caci posibil sa fie a RNP-ului.
-
- senior
Asta cam asa e, zici ca RNP-istii s-au nascut cu pastravii in buzunare, atat de "atasati" sunt de ei. Dar e o chestie nefasta. Monopolizand grosul apelor de munte impiedica aparitia unor asociatii de pescari puternice si eficiente. RNP e o ciuma a apelor de munte!rcorbu scrie:din tabelul afisat pe sit-ul ANPA trag concluzia ca AJVPS nu are drepturi asupra tronsonului de care spuneti ci doar cel mai jos de Nedelea, deci foarte probabil ca RNP.
-
- utilizator nou
A mai incercat cineva pe prahova anul acesta ?
-
- utilizator nou
Prin zona DN1