Pescuit pe rauri in Prahova
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Balta Fulga de jos jud.Prahova
Salut,
sint doua balti la Fulga una de 120ron si una de 60ron (la Pruni).
La cea de 120R nu poti pescui noaptea si nu poti planta este un fiasco total, au taiat cu coasa sub nivelul apei stuful si pierzi toate forfatele.Iar la cea de 60R poti pescui noaptea dar pe muzici de manele..... In ambele balti se pescuieste crap,caras,ten.
Fir intins !
sint doua balti la Fulga una de 120ron si una de 60ron (la Pruni).
La cea de 120R nu poti pescui noaptea si nu poti planta este un fiasco total, au taiat cu coasa sub nivelul apei stuful si pierzi toate forfatele.Iar la cea de 60R poti pescui noaptea dar pe muzici de manele..... In ambele balti se pescuieste crap,caras,ten.
Fir intins !
sincer nu stiu . Pe Prahova nu am fost. Pe Teleajen am pescuit acum 2 ani de vreo 2-3 ori vara insa pe spin dupa clean. Am fost mai sus de Maneciu, 2-3 km de la coada lacului in amonte. Nimic. Rau superb, printre cele mai frumoase din tara cred. Peisaj de basm, dar peste pauza. Cred ca de la turbinele alea care formeaza un prag inalt cam cu 500 m- 1km inainte de lac, pestele nu urca pe rau. Pacat, ca locuri sunt destule. Am vazut doar ceva puiet, cred ca mreana sau clean. De scobar nu am vazut pe nimeni sa prinda.
Pe Prahova ai idee daca se prinde ceva clean si cam in ce zone ?
Pe Prahova ai idee daca se prinde ceva clean si cam in ce zone ?
Salut!
Am avut anul trecut cateva partide de Clean pe raul Prahova, ca zona poadul dintre Ploiesti-Targoviste aval fro ~ 10 km. Ca locuri de pescuit nu sunt asa multe ... majoritatea clenilor i-am prins unde nici nu ma asteptam (obisnuit cu raurile mai line nu asa ca Prahova mai iute si mai nemeandrata).
Am vazut la un pescar un Clean pe la 1-1,5 kg prins la greiere. Cumnatu' da la momeala naturala si prinde Clean, Mreana si Murgoi, de Scobar nu am auzit niciodata sa se fi prins.
Am avut anul trecut cateva partide de Clean pe raul Prahova, ca zona poadul dintre Ploiesti-Targoviste aval fro ~ 10 km. Ca locuri de pescuit nu sunt asa multe ... majoritatea clenilor i-am prins unde nici nu ma asteptam (obisnuit cu raurile mai line nu asa ca Prahova mai iute si mai nemeandrata).
Am vazut la un pescar un Clean pe la 1-1,5 kg prins la greiere. Cumnatu' da la momeala naturala si prinde Clean, Mreana si Murgoi, de Scobar nu am auzit niciodata sa se fi prins.