pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Si nu mai ai un loc liber in barca? 

Salut Paul,
Tu esti oricand binevenit....loc e suficient....din pacate nu am gasit inca motor...o sa ies la vasle...mai mult sa imi testez noul sonar elite5hdi....te mai bagi ?
P.S.: inca mai am barca pe care mi-ai dato cand eram student
...o folosesc cand ma duc la scaldat

Tu esti oricand binevenit....loc e suficient....din pacate nu am gasit inca motor...o sa ies la vasle...mai mult sa imi testez noul sonar elite5hdi....te mai bagi ?

P.S.: inca mai am barca pe care mi-ai dato cand eram student

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Multumesc Ionut!
Din pacate week-endul asta nici o sansa sa ies la pescuit, a dat o viroza destul de nasoala in mine. Cine stie, poate ne vedem vreodata anul asta pe Siret.
ma bucur! A fost buna si barcuta aceea la vremea ei, tin minte ca de frica microporilor am bagat vreun kilogram de pudra de talc in ea
Cred ca mai iese si acum din ea cateodata, la dezumflare 
Din pacate week-endul asta nici o sansa sa ies la pescuit, a dat o viroza destul de nasoala in mine. Cine stie, poate ne vedem vreodata anul asta pe Siret.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Care va sa zică Buna-Vestire a venit cu bune pt unii.... 

Din punctul meu de vedere salaul mananca bine pe batranul Siret si se incapataneaza sa reziste presiunilor exercitate de braconieri.
Din punctul de vedere al altora care erau invatati sa ia salaul cu sacul , ei zic ca salaul nu mananca bine, nu mai este salau,nu a urcat inca in locurile consacrate gen PLOPI sau gura canalului, etc.
Asa ca pentru unii e greu tare pentru unii e multumitor
Din punctul de vedere al altora care erau invatati sa ia salaul cu sacul , ei zic ca salaul nu mananca bine, nu mai este salau,nu a urcat inca in locurile consacrate gen PLOPI sau gura canalului, etc.
Din punctul meu de vedere salaul mananca bine pe batranul Siret si se incapataneaza sa reziste presiunilor exercitate de braconieri.
In ciuda braconajului pe care il suporta zilnic bătrânul siret inca mai ascunde salau...
inseamna ca ieri a mers ceva, ceva