pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
luni pe racaciuni,vineri pe beresti,apa crescuta mult fara peste,ieri am fost la ciuslea 3 ore la salau dupa porti nici acolo nimic ,multi pescari peste ioc 

La ciuslea nu stiu ce a avut anul asta de nu a vrut sa manance mai deloc.....oare nu mai este peste? ca mai tot anul a fost oprita centrala aia.... 

Nici nu o sa fie peste daca o sa fie oprit mai mereu , din pacate nu e singurul care e asa , pe la inceputul lunii am trecut pe la Padureni

Uploaded with ImageShack.us
Prin vara lui 2009 la Ciuslea uzinau si erau si trei porti deschise , era apa . Pe Olt la fel am intalnit ,la Voila ,barajul oprit .
Se pare ca nu prea mai este nevoie de energie , plus ape mici ......nasol !!!

Uploaded with ImageShack.us
Prin vara lui 2009 la Ciuslea uzinau si erau si trei porti deschise , era apa . Pe Olt la fel am intalnit ,la Voila ,barajul oprit .
Se pare ca nu prea mai este nevoie de energie , plus ape mici ......nasol !!!
- Ionut Petrea
- veteran
Stie cineva ceva despre balta de la Padureni, de langa biserica?Am auzit ca ar fi privata acum, insa sursa nu este sigura 

Intotdeauna C&R
Asa este...am trecut de vreo 2 ori pe acolo anul asta si erau afise cu PROPRIETATE PRIVATA, PESCUITUL INTERZIS...Ionut Petrea scrie:Stie cineva ceva despre balta de la Padureni, de langa biserica?Am auzit ca ar fi privata acum, insa sursa nu este sigura
Era un domn din Onesti la pescuit(cunoscut de-al patronulor) si mi-a zis ca a fost concesionata de cineva din Paunesti care mai are un asociat din Bistrita.
Nu se mai poate pescui...nici macar cu plata(pe la sfarsitul lui septembrie am fost ultima data pe acolo).
Aceeasi situatie la Vladoaia, balta din Domnesti. Inca de anul trecut.
Incet incet se concesioneaza tot.
Mai bine concesionate baltile mici de langa Siret, erau braconate la greu, am scos de acolo setci, am chemat politia, degeaba... foamea bastinasilor este mare, asa se mai potolesc.
Partea proasta este cu concesionatul lacurilor de acumulare din zona, concesionare care dureaza de cativa ani si pestele a cam disparut.
Pacat de Padureni care este aproape distrus, am fost acum doua saptamani.
Coada lacului s-a colmatat, s-a format o adevarata delta, rai pentru pasari, am vazut sute de inaripate de toate felurile, dar si zeci de plase pe tot lacul.
Daca mergeam pentru birdwatching plecam multumit.

Partea proasta este cu concesionatul lacurilor de acumulare din zona, concesionare care dureaza de cativa ani si pestele a cam disparut.
Pacat de Padureni care este aproape distrus, am fost acum doua saptamani.
Coada lacului s-a colmatat, s-a format o adevarata delta, rai pentru pasari, am vazut sute de inaripate de toate felurile, dar si zeci de plase pe tot lacul.
Daca mergeam pentru birdwatching plecam multumit.

si tu crezi ca daca se concesioneaza dispare exterminarea pestelui?stiu o balta mica pe linga siret luata de unul care cica avea pamint pe acolo,dadea cu generatorul la greu .l-am intrebat de ce face asta ,mi-a zis ca are un somn mare si ii maninca puietul
da puietul nu murea cind baga curent??????
asa si pe baraje ,pina acum un an veneau de la bacau de la ong si mai adunau plasele de pe baraje ,acu am inteles ca de la partid le-a sugerat sa nu mai faca actiuni .asa ca domnul cu mila 

sal
eu nu folosesc nodul palomar pe dropshot ci acest nod care il vezi mai jos
http://www.youtube.com/watch?v=bMTrPPPUp6o
eu nu folosesc nodul palomar pe dropshot ci acest nod care il vezi mai jos
http://www.youtube.com/watch?v=bMTrPPPUp6o
Stie cineva daca s-a dezghetat Berestiul?
Ma poate ajuta cineva cu ceva locuri pe Beresti? Unde se prinde bine salau? Cu ce naluci...etc.Nu prea cunosc lacul si am nevoie de putin ajutor!
Multumesc anticipat!

Ma poate ajuta cineva cu ceva locuri pe Beresti? Unde se prinde bine salau? Cu ce naluci...etc.Nu prea cunosc lacul si am nevoie de putin ajutor!

Multumesc anticipat!

Eu cred ca e dezghetat dar sunteti rautaciosi si nu mi-ati zis si mie...