pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Iulian am specificat TOT LACUL.
Am coborat pana la "Capra" ca sa intelegi pana unde ,ca tu stii locul. S-au oprit portile si apa nu mai merge.
Deci unde e limpede?
Am coborat pana la "Capra" ca sa intelegi pana unde ,ca tu stii locul. S-au oprit portile si apa nu mai merge.
Deci unde e limpede?
-
- utilizator nou
bafta...MARIUS baftaaaaaaaaaa
A iesit cineva pe apa astazi? Cum se prezinta apa?
Apa e tot la fel de tulbure cu o vizibilitate destul de redusa a nalucii de aproximativ 10-15 cm.
Pestele in schimb mananca bine pe naluci mari de 10 cm ceva gen Ohaio chartreuse fluo de la Relax dar cu conditia sa-l gasesti.
Mai merge o singura poarta la Racaciuni si apa a scazut si revenit la vechea cota
Pestele in schimb mananca bine pe naluci mari de 10 cm ceva gen Ohaio chartreuse fluo de la Relax dar cu conditia sa-l gasesti.
Mai merge o singura poarta la Racaciuni si apa a scazut si revenit la vechea cota
Cineva ma intreaba pe privat cu ce jiguri am dat. Colegu am dat cu jiguri de 14 gr carlig 4/0 Gamakatsu. Ohaio are o flotabilitate foarte buna si permite atasarea pe greutati mai mari. Inca un aspect care are legatura cu greutatea jigurilor este faptul ca salaii au inceput sa se inegreasca , sunt din ce in ce mai agresivi

Lucian, iti tinem pumnii. Trebuie sa tii steagul sus pentru pescarii din Bacau.
Daca imi permiti... ia si lingurile cu tine. Paco mai tot timpul le dadea o sansa in concursurile la stiuca.
Daca imi permiti... ia si lingurile cu tine. Paco mai tot timpul le dadea o sansa in concursurile la stiuca.
siretul tot tulburel dar catre limpezire mai sus de bacau....bistrita cristal 
stiuca ...parca parca

stiuca ...parca parca

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
daca toata lumea respecta prohibitia si sta acasa hai sa citim reviste:
http://issuu.com/naluci_si_rapitori/doc ... ode=window
http://issuu.com/naluci_si_rapitori/doc ... ode=window