pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
LucianBc
senior
senior

Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

Mesaj de LucianBc » 08 Apr 2013, 09:52

Eu cred ca la astia din Clubul SKIPER l-i s-a urcat ceva la cap ori l-i se trage de la vaslit in forta. Dragii mei skiparisti, combinati anduranta cu pescuitul la salau ca oxigeneaza creierul. :wallbash: :headbash:

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 08 Apr 2013, 09:57

Uite marfa de calitate pt voi ca de alte naluci nu mai stiti veteranilor
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p410039

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 08 Apr 2013, 10:09

Luciane am prins cu protoanele alea prin 2007-2008 la salau cat n-am prins nicioadata adunat cu toate Ishad-urile, Reins-urile, Sawamura, Castaic-urile sau Keitech-urile de cand pescui cu ele ...

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 08 Apr 2013, 12:13

Stiu Bogdan ca le am si eu inca in cateva sute de cutii . Sunt f bune. Dar cele mai bune culori nici eu nu le mai am.
Problema lor e ca nu se mai fabrica. Si fara ele sunt morti. De alte naluci nu stiu. La ei e ceva gen : daca proton nu e nimic nu e.

Profesorul Frunza s-a schimbat repede pe alte tipuri de naluci si ia peste. E o persoana care se adapteaza din mers. Mai nou isi toarna singur naluci.
Da sunt vreo cativa care asteapta ...sa reapara protonu in magazine.
Kingdom Lures a dat faliment. :headbash:

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 08 Apr 2013, 12:19

2007-2008 pentru Racaciuni -Sascut e ceva gen Cenaclul Flacara. Vremuri de mult apuse. In perioada aia uni de pe aici care se umfla luau 40-50 kg de salau/zi.

pescar nr1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pescar nr1 » 08 Apr 2013, 15:39

deox scrie:imi pare rau ca nu am activat butonul pentru atasat fotografii, :elkgrin: ca as fi postat un salau (printre altii) prins Duminica 07.04, pe Siret!
ajutor...vreau niste clentanas...care stie locuri?am un kil de viermi,nu stiu unde sa ma duc la cleantanas,cred ca pe bistrita veche.

pescar nr1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pescar nr1 » 08 Apr 2013, 15:52

stii la salau mana conteaza[cum stii sa abordezi pragul sau cum joci naluca],,,,aaaaaaa si experienta

pescar nr1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pescar nr1 » 08 Apr 2013, 16:29

mi-au zis baietii ca elevul meu,a devenit vedeta[ ca se lauda prea repede],ma bucur sa aud asemnea lucruri frumoase,si sant chiar incantat,dar ar fi cazul sa devina un adevarat pescar de salau ,adica sa nu se mai bucure cand prinde ceva salau,ca si cum ar fi un mare eveniment.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 08 Apr 2013, 16:54

eu zic sa terminati cu orgoliile astea ... personal n-am nimic cu nimeni ... nici nu cunosc live personajele care-si masoara ego-urile pe-aici ...

Luciane, lasa-l pe Adrian Frunza in pace ... omu activeaza pe alt forum :) ... personal am auzit numai lucruri naspa despre omul asta de la persoane in care am incredere ... pescarii aia buni se cunosc intre ei ...
LucianBc scrie:Stiu Bogdan ca le am si eu inca in cateva sute de cutii . Sunt f bune. Dar cele mai bune culori nici eu nu le mai am.
Problema lor e ca nu se mai fabrica. Si fara ele sunt morti. De alte naluci nu stiu. La ei e ceva gen : daca proton nu e nimic nu e.

http://mercador.ro/oferta/shaduri-kingd ... DqZpA.html

sunt si alte naluci prinzatoare ... daca exista o regula in spinning este ca „nu exista naluca universala” ... conteaza locul, anul, temperatura, adancimea si multe altele ... sunt niste gume care rup pe Dunare iar pe Siret salaii nu prea le baga in seama ... pe cursul natural si pe apa limpede merg f bine culorile stridente, pe balta fara culori naturale nu poti pleca etc etc etc ...

imi cer scuze, am crezut ca esti ironic cand spui ca protoanele nu prind peste

pescar nr1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pescar nr1 » 08 Apr 2013, 18:22

bogdan82 scrie:eu zic sa terminati cu orgoliile astea ... personal n-am nimic cu nimeni ... nici nu cunosc live personajele care-si masoara ego-urile pe-aici ...

Luciane, lasa-l pe Adrian Frunza in pace ... omu activeaza pe alt forum :) ... personal am auzit numai lucruri naspa despre omul asta de la persoane in care am incredere ... pescarii aia buni se cunosc intre ei ...
LucianBc scrie:Stiu Bogdan ca le am si eu inca in cateva sute de cutii . Sunt f bune. Dar cele mai bune culori nici eu nu le mai am.

http://mercador.ro/oferta/shaduri-kingd ... DqZpA.html

sunt si alte naluci prinzatoare ... daca exista o regula in spinning este ca „nu exista naluca universala” ... conteaza locul, anul, temperatura, adancimea si multe altele ... sunt niste gume care rup pe Dunare iar pe Siret salaii nu prea le baga in seama ... pe cursul natural si pe apa limpede merg f bine culorile stridente, pe balta fara culori naturale nu poti pleca etc etc etc ...

imi cer scuze, am crezut ca esti ironic cand spui ca protoanele nu prind peste
ai perfecta dreptate...mi-ar placea sa te cunosc...cred ca esti un baiat cu un caracter de calitate[apreciez ca ai pus punct pe zazanie...]

Scrie răspuns