pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
la 400-500g salaul nu se arunca frumos ci se da frumos inapoi sa mai creasca,iar avatu "mai micut" e pe linga dimensiunea legalaveleno scrie:nu crezi k aprilie e prea multa prohibitie pe delta?cam multe specii in prohibitie....la valea uzului drumul e rupt....si coada lacului am inteles ca ar fi privata...si in coada lacului se arunca salaul frumos tare..si avat mai este...

- Galusca Adrian
- junior
hei salut m-am intors
si am fost si la pescuit azi
la itesti pe bistrita e inghetat lacul, are o pojghita de vreun cm, asa ca m-am intors la gheraiesti in gura canalului unde am gasit tot ghiata
dar avea si niste gauri in care am tras o distractie la niste beldite amortite. hei daca e dezghetat cine merge in simbata sau duminica (inca nu stiu exact) la valea uzului la un clean la pluta (adica la varga)
andrei hai sa ne vedem miine la o cafea la magazinul de pe bicaz 

FISHING IS LIFE.
The rest just details !
The rest just details !
- Galusca Adrian
- junior
silviu (veleno) iti spun sigur ca nu este salau si nici avat la valea uzului. acolo gasesti clean (lingurar) caras (marunt si putin) pastrav (dar nu am auzit pe multi sa prinda) ff putina si mica babusca, rapitorul feroce din lac este stiuca dar exemplarele sint mari
si ff putine 

FISHING IS LIFE.
The rest just details !
The rest just details !
Pentru a elimina necunoscutul trebe mers si analizat personal. Eu m-as baga la o analiza dar pe baza de naluci ca pe baza de viermi nu am nici scule nici nu ma pricep. Oricum daca ajungeti ... poate niste concluzii preliminare.
off topic: Adrian. Felicitari pentru cea ce faceti la CRE. Incerc sa va ajut si eu cu niste fise 2%.
off topic: Adrian. Felicitari pentru cea ce faceti la CRE. Incerc sa va ajut si eu cu niste fise 2%.
ce pot sa observ e ca suntem destui din judetul bacau pe forumul asta...inseamna ca la bacauani chiar le pasa domnule...asta e bine..cand va fi de o actiune mai importanta de scos setci navoade si alte chestii Adrian te rugam sa postezi aici un anunt si fii sigur ca eu cel putin o sa te sustin.....
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle