pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
data fiind vremea de 2 lei nu m-am riscat sa razuiesc gheata de pe scule,dar am plecat in recunoastere in jurul bacaului....si am vazut urmatoarele :
vre-o 2 flacai pe Bistrita in Gheraiesti fara succese pana la ora 9 cand am trecut pe acolo si inca mai e destula gheata cat sa te incurce........
Balta Albastra e bocna dar nu cred ca merita incercata copca
iar la canalul de fuga de la Galbeni e dezghetat complet....nu am ajuns pana la lac pt ca era apa mare pe canalul de scurgere si nu ne-am riscat cu masina....
Nu am pescuit dar ne-am plimbat....tre sa mai stam cred vre-o 2 saptamani sa dea caldura si dupa aia putem incepe
vre-o 2 flacai pe Bistrita in Gheraiesti fara succese pana la ora 9 cand am trecut pe acolo si inca mai e destula gheata cat sa te incurce........
Balta Albastra e bocna dar nu cred ca merita incercata copca

Nu am pescuit dar ne-am plimbat....tre sa mai stam cred vre-o 2 saptamani sa dea caldura si dupa aia putem incepe

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
vezi andrei..de asta spunea nu mai stiu ce ministru..iarna nu-i ca vara...
)) dar vorba unuia de pe forum"iarna nu-i ca vara dar peste vreo cativa ani incepe sa semene"...e nasol la copca...ce naiba stai si iti ingheatza mainile si nu prinzi nimic..am dat o data in viata mea la copca pe siret..si nu prindeam nimic...iarna fuge pestele..pe unde poate...numai pe balti private il gasesti ca nu are unde sa fuga asha ca pe siret sau alte rauri mari....asta e..asteptam caldura...

Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
de valea uzului am auzit mult, am incercat odata sa ajung dar mi-am rupt masina si m-am intors
....
sunt deschis la propuneri
Oricum in aprilie cred ca bag o delta
sac 
deci ne strangem peste vreo 2 saptamani prin zona? la un salau?
ca stiuca nu e voie inca

sunt deschis la propuneri

Oricum in aprilie cred ca bag o delta

deci ne strangem peste vreo 2 saptamani prin zona? la un salau?
ca stiuca nu e voie inca

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez