pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Siretul este MORT!!!
Barajul de la Movileni a fost inchis de vineri pana duminica pt lucrari, iar la pod la Cosmesti nu curgea deloc, deci si barajul de la Calimanesti a fost oprit cu siguranta...cred ca si cel de la Adjud a stat oprit 3 zile...deci...e putin de asteptat pana isi revine pestele si urca inapoi din lacuri/Dunare pe cursul principal al raului....
Barajul de la Movileni a fost inchis de vineri pana duminica pt lucrari, iar la pod la Cosmesti nu curgea deloc, deci si barajul de la Calimanesti a fost oprit cu siguranta...cred ca si cel de la Adjud a stat oprit 3 zile...deci...e putin de asteptat pana isi revine pestele si urca inapoi din lacuri/Dunare pe cursul principal al raului....
cand Siretul arata asaCATA xxx scrie:Nu stiu de ce spui ca e mort a fost un prieten la baraj calimanesti si a venit cu peste deci nu e mort numai ca trebuie cautat.A dat sub porti de pe dinti la patratica asta a fost vineri si simbata, numai ca trebuie avut grija ca vine politia si jandarmi

si ar fi trebuit sa arate asa

din punctul meu de vedere este mort. Faptul ca a prins cineva stiu eu ce obleti sau alte natii de pasnic este la fel de relevant pt mine cat este toana de merluciu din Cipru de sapt trecuta
Poate sa vina si politia si jandarmii eu pescuiesc pe artificiale la stiuca. Daca prind avat/salau/somn ii dau drumu....pestele se mai si elibereaza.
Am patratele pe niste oscilante BertiIlieNeamt scrie:Bogdane patratele nu ai in trusa la pariu ?

Sa nu uit...in poza a doua Siretul este f scazut, la inceputul iunie de obicei e pe cota de inundatie...adica cam cu 5-8m mai sus decat ce se vede...anu trecut pe 27 iunie era asa de mare incat nu prea se vedea malul celalalt din cauza spumei...
Niste dobitoci astia de la hidro...si acum o luna l-au oprit de tot un weekend, de s-au uscat probabil toate icrele depuse pe cioate.
la data asta trebuia sa arate cam asa...

si arata asa

Niste dobitoci astia de la hidro...si acum o luna l-au oprit de tot un weekend, de s-au uscat probabil toate icrele depuse pe cioate.
la data asta trebuia sa arate cam asa...

si arata asa

Bogdane , iar m-am intristat cand m-am uitat la poze , si cat speram eu sa dau in suvoi la baraj , acolo in spume
Oricum , treaba e nasoala si nu neaparat in zilele cat a fost oprit , mai grav e ca va avea rezonanta pe termen lung . Nu vreau sa ma gandesc la toata ponta de acum 3 saptamani si chiar de acum care a ramas pe uscat , dar pe cine dracu intereseaza , plus ca toti marlani din satele riverane au dat navala la scos pestele ramas prin baltile si prin cracii morti .

Oricum , treaba e nasoala si nu neaparat in zilele cat a fost oprit , mai grav e ca va avea rezonanta pe termen lung . Nu vreau sa ma gandesc la toata ponta de acum 3 saptamani si chiar de acum care a ramas pe uscat , dar pe cine dracu intereseaza , plus ca toti marlani din satele riverane au dat navala la scos pestele ramas prin baltile si prin cracii morti .
Situatia asta se intalneste si pe la noi Bogdane....Din pacate.Inteleg ca nu prea a fost o partida reusita.Pacat.Mi-a placut cand am vorbit la telefon bucuria ce se simtea din vocea ta ca iesi cu Catalin la o pescuiala.Asta am incercat sa fac si eu aseara,dar si aici baietii au ales sa umble la apa,sa o f...a mai bine zis,plus de asta am avut oroarea sa vad cum un individ se arunca si baga gafa intr-un somnic,desi minciogul era langa... 

- Ionut Petrea
- veteran
mai are cineva noutati despre starea Siretului ici colo ?
Ieri mai sus de Bacau era in limpezire si scadere.... inca nu suficient de limpede dupa gustul meu, dar na....
In rest...slaba activitate pe la pascarii de pe mal...
Ieri mai sus de Bacau era in limpezire si scadere.... inca nu suficient de limpede dupa gustul meu, dar na....
In rest...slaba activitate pe la pascarii de pe mal...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...