pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Este concesionat de 3 ani ...din cate stiu eu. Omul are licenta de pescuit comercial.
A avut reclamatii de la pescari ca i-au vazut setcile monofilament pe care le foloseste. Drept urmare a blocat accesul la lac, lasand doar o intrare ...daca-i mai face cineva probleme ... sa stie cine e.
Oamenii lui angajati, pescari profesionisti
...isi vad de treaba.
A avut reclamatii de la pescari ca i-au vazut setcile monofilament pe care le foloseste. Drept urmare a blocat accesul la lac, lasand doar o intrare ...daca-i mai face cineva probleme ... sa stie cine e.
Oamenii lui angajati, pescari profesionisti

Da ai dreptate ,dar era concesionat din cite stiu eu dor in port de unde incepe canalul de fuga dar acuma are drept de pescuit cum stie el pina in coada barajului la Domnesti deci cam greu cu pescuitul pe lac anul asta .A fost un vecin la domnesti la pescuit si cica sa luat de el precum nu are voie sa pescuiasca.
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
- Ionut Petrea
- veteran
Ceva noutati de pe Siret?Am drum la Onesti sambata si ma gandeam sa dau o fuga pe la Adjudu Vechi in gura canalului si pe la casa aia de apa in aval de pod.Raman si pe noapte ca sa caut un mustacios sau un salau la un spinning nocturn.Ma intereseaza in special cum e apa,limpede sau tulbure, si daca e crescut 

Intotdeauna C&R