mihai202 scrie:Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acrii
considerati asta ca o ultima interventie pe acest topic
i-mi pare rau ca am stirmit un asa mare ....
asa cum ziceam mai sus partide si rezultate vor devenii un secret de stat
Asa ca sa mai arunc paie pe foc ..special pt domnu ilarion inainte de inundatiile de la margineni am avut zile si cu 38-40 kg de platica si crap
zile in care pina la ora 12 nu reuseam sa pun 2 lansete in apa una linga alta si cum am spus erau unia din neamt cu 100kg + pe zii dar probabil domnu ilarion era la vro balta c&r :oops:si prindea carasei cu buza cit limba de la pantof ca daca ar fii fost pe balta linga mine il luau bastinasii cu bolovani ca ocupa locu si da drumu la peste
In primul rand nu pescuiesc pe balti, iazuri ci doar in habitate piscicole naturale (Lacul Izvorul Muntelui-Bicaz, Raul Bistrita si lacurile de pe cursul ei,Raul Tarcau, Siret, etc) exclusiv la artificiale si pesti rapitori iar 99 % din capturi se intorc inapoi in apa.
Nu stiu cum aveti curajul sa mai si specificati cat peste ati prins/retinut la o partida : e vreun gest de mandrie ? vreti sa demonstrati ca sunteti un "pescar" priceput ? Nu era mai simplu sa spuneti ca ati fost la pescuit in zilelea a,b,c si a mers bine la specia x,y,z.
Cantitatea de peste retinut era bine sa o tineti pentru dumneavoastra sau pentru prieteni, familie.
Daca eu sunt Piatra-Neamt am vreo legatura cu cineva care era din Neamt si pescuia la Siret si retinea pestele ?
Sa inteleg ca asta e motivul din cauza caruia retineti pestele : bastinasii ? V-ati aliniat in rand cu "lumea".
Felicitari si pofta buna !