pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
inseamna ca era altcineva cu o barca rosie
da stiu drumul ala da nus daca se merita
sub baraj s-a terminat treaba nus ce dreac a disparut pestele dintr-o data cica miercuri au fost oprite portile probabil daia nu a tras ca l-a dat peste cap, atit un crap ratat la mal am avut io si inca unu la vecini mult mai mare decit ce am avut io care s-a bagat intr-o agatatura.... altfel 4 platici si 2 carasi deci f slab
am inteles ca merge platica sus pe baraj bine pe partea cu portilem-am dus in inspectie cind am plecat si majoritatae aveau ceva peste prins
da stiu drumul ala da nus daca se merita
sub baraj s-a terminat treaba nus ce dreac a disparut pestele dintr-o data cica miercuri au fost oprite portile probabil daia nu a tras ca l-a dat peste cap, atit un crap ratat la mal am avut io si inca unu la vecini mult mai mare decit ce am avut io care s-a bagat intr-o agatatura.... altfel 4 platici si 2 carasi deci f slab
am inteles ca merge platica sus pe baraj bine pe partea cu portilem-am dus in inspectie cind am plecat si majoritatae aveau ceva peste prins
salut!~ am avut ieri treaba la focsani si mi-am luat si lanseta cu twistere sa incerc un pic pe seara la ciuslea.am ajuns pe la 22 30 si am ramas masca!!!
cel putin pe malul vrancei erau fara exagerare sute de lansete cu starleti de parca eram in las vegas
nu am putut sa inmuiem un twister in apa .am ramas cam o jumatate de ora si nu prea am vazut activitate,apa era scazuta.

VINERI DUPAMIAZA SIMBATA SI DUMINICA am fost sub baraj la sascut
cu pestici mamaliga rime pufi
au curs cind 3 cind 4 cind 2 porti dar pestele a mincat destul de bine
18 kg de platica la pufi (mai ales noaptea)1 crap de 5.3 la mamaligi 4 salai si un somotel
Ziceam ca a plecat pestele..... a plecat pe naiba e peste cacalau acolo mai ales crap care a dat spectacol de sarituri dimineata si seara
problema e ca e f dificil de scos pestele mare dacolo din cauza de agataturi (inafara de crapu de 5,3 am mai avut 3 prezentari care nu au luat in seama firu de 040 si s-au dus direct in agatatura)
oare io is singurul care merge la peste pe siret sau ce se prinde prin alte zone e secret de stat??????
18 kg de platica la pufi (mai ales noaptea)1 crap de 5.3 la mamaligi 4 salai si un somotel
Ziceam ca a plecat pestele..... a plecat pe naiba e peste cacalau acolo mai ales crap care a dat spectacol de sarituri dimineata si seara
problema e ca e f dificil de scos pestele mare dacolo din cauza de agataturi (inafara de crapu de 5,3 am mai avut 3 prezentari care nu au luat in seama firu de 040 si s-au dus direct in agatatura)
oare io is singurul care merge la peste pe siret sau ce se prinde prin alte zone e secret de stat??????
Am fost si eu intr-un weekend acum 2 saptamani. Erau ambele maluri pline de "starlight", mi-am dat seama ca am ajuns la "Focsanigeles"grama v scrie:salut!~ am avut ieri treaba la focsani si mi-am luat si lanseta cu twistere sa incerc un pic pe seara la ciuslea.am ajuns pe la 22 30 si am ramas masca!!!cel putin pe malul vrancei erau fara exagerare sute de lansete cu starleti de parca eram in las vegas
nu am putut sa inmuiem un twister in apa .am ramas cam o jumatate de ora si nu prea am vazut activitate,apa era scazuta.
Cred ca erau, fara exagerare, ...sute de lansete.
E horror ce se intampla, nu se iarta nimic, e "killing spree".
aceiasi poveste e si la sascut sub baraj sute de lansete daaarrr e si peste la greumai ales platica ..... f multa plus de asta e loc pt toata lumea is cam 3-4km de plaja pe un mal si 3-4km de stinci pe celalalt mal
partea nasola acolo e ca is puse blestematele alea de bariere si tre sa te cari cu tot calabalicu dupa tine in schinare
apa e numa buna ar merge oleac mai colorata ca deja platica face mofturi la fire max 0,25 la cirlig altfel astepti mult si bine o trasatura
eu am dat cu 03 firu de baza si 020 cirligu altfel pauza
partea nasola acolo e ca is puse blestematele alea de bariere si tre sa te cari cu tot calabalicu dupa tine in schinare

apa e numa buna ar merge oleac mai colorata ca deja platica face mofturi la fire max 0,25 la cirlig altfel astepti mult si bine o trasatura
eu am dat cu 03 firu de baza si 020 cirligu altfel pauza

Scuza-ma ca te intreb dar ce faci cu asa mult peste ? 18 kg de platica + 1 crap de 5.3 kg + 4 salai; mai mult de 25 de kg de peste.mihai202 scrie:VINERI DUPAMIAZA SIMBATA SI DUMINICA am fost sub baraj la sascut
www.pentrupescuit.ro