pescuit pe batranul siret-bacau-adjud

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 23 Aug 2010, 07:30

inseamna ca era altcineva cu o barca rosie
da stiu drumul ala da nus daca se merita
sub baraj s-a terminat treaba nus ce dreac a disparut pestele dintr-o data cica miercuri au fost oprite portile probabil daia nu a tras ca l-a dat peste cap, atit un crap ratat la mal am avut io si inca unu la vecini mult mai mare decit ce am avut io care s-a bagat intr-o agatatura.... altfel 4 platici si 2 carasi deci f slab
am inteles ca merge platica sus pe baraj bine pe partea cu portilem-am dus in inspectie cind am plecat si majoritatae aveau ceva peste prins

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 24 Aug 2010, 08:50

salut!~ am avut ieri treaba la focsani si mi-am luat si lanseta cu twistere sa incerc un pic pe seara la ciuslea.am ajuns pe la 22 30 si am ramas masca!!! :shock: cel putin pe malul vrancei erau fara exagerare sute de lansete cu starleti de parca eram in las vegas :lol: nu am putut sa inmuiem un twister in apa .am ramas cam o jumatate de ora si nu prea am vazut activitate,apa era scazuta.

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 24 Aug 2010, 09:19

PAI ACOLO LOCURILE SE LASA MOSTENIRE :D
SINT AUROLACI CARE STAU NOAPTAE CU 2 BETE CA SA TINA LOC PT A DOUA ZII UNUIA CONTRA COST BINE INTELES :oops:

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 30 Aug 2010, 07:52

VINERI DUPAMIAZA SIMBATA SI DUMINICA am fost sub baraj la sascut

cu pestici mamaliga rime pufi
au curs cind 3 cind 4 cind 2 porti dar pestele a mincat destul de bine
18 kg de platica la pufi (mai ales noaptea)1 crap de 5.3 la mamaligi 4 salai si un somotel
Ziceam ca a plecat pestele..... a plecat pe naiba e peste cacalau acolo mai ales crap care a dat spectacol de sarituri dimineata si seara
problema e ca e f dificil de scos pestele mare dacolo din cauza de agataturi (inafara de crapu de 5,3 am mai avut 3 prezentari care nu au luat in seama firu de 040 si s-au dus direct in agatatura)

oare io is singurul care merge la peste pe siret sau ce se prinde prin alte zone e secret de stat??????

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Aug 2010, 07:54

dupa cum vad eu esti printre putinii cu cont pe forum care mai iese la pescuit :D

eu nu am mai ajuns din primavara pe siret :oops:

Apropos, apa era tot tulbure ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daedalus » 30 Aug 2010, 15:27

Am fost joi si sambata dimineata la Racaciuni, sub uzina.
2, 3 avati la kil intre 6:00 si 8:00. Dupa 8 se cam pleosteste treaba.
Sute de lansete pe tot canalul.

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 30 Aug 2010, 16:19

grama v scrie:salut!~ am avut ieri treaba la focsani si mi-am luat si lanseta cu twistere sa incerc un pic pe seara la ciuslea.am ajuns pe la 22 30 si am ramas masca!!! :shock: cel putin pe malul vrancei erau fara exagerare sute de lansete cu starleti de parca eram in las vegas :lol: nu am putut sa inmuiem un twister in apa .am ramas cam o jumatate de ora si nu prea am vazut activitate,apa era scazuta.
Am fost si eu intr-un weekend acum 2 saptamani. Erau ambele maluri pline de "starlight", mi-am dat seama ca am ajuns la "Focsanigeles"
Cred ca erau, fara exagerare, ...sute de lansete.
E horror ce se intampla, nu se iarta nimic, e "killing spree".

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 30 Aug 2010, 21:22

aceiasi poveste e si la sascut sub baraj sute de lansete daaarrr e si peste la greumai ales platica ..... f multa plus de asta e loc pt toata lumea is cam 3-4km de plaja pe un mal si 3-4km de stinci pe celalalt mal
partea nasola acolo e ca is puse blestematele alea de bariere si tre sa te cari cu tot calabalicu dupa tine in schinare :evil:
apa e numa buna ar merge oleac mai colorata ca deja platica face mofturi la fire max 0,25 la cirlig altfel astepti mult si bine o trasatura
eu am dat cu 03 firu de baza si 020 cirligu altfel pauza :shock:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Aug 2010, 07:28

cat de mult o fi....tot se termina'ntr-o zi :idea: :cry:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 31 Aug 2010, 08:25

mihai202 scrie:VINERI DUPAMIAZA SIMBATA SI DUMINICA am fost sub baraj la sascut

cu pestici mamaliga rime pufi
au curs cind 3 cind 4 cind 2 porti dar pestele a mincat destul de bine
18 kg de platica la pufi (mai ales noaptea)1 crap de 5.3 la mamaligi 4 salai si un somotel
Ziceam ca a plecat pestele..... a plecat pe naiba e peste cacalau acolo mai ales crap care a dat spectacol de sarituri dimineata si seara
problema e ca e f dificil de scos pestele mare dacolo din cauza de agataturi (inafara de crapu de 5,3 am mai avut 3 prezentari care nu au luat in seama firu de 040 si s-au dus direct in agatatura)

oare io is singurul care merge la peste pe siret sau ce se prinde prin alte zone e secret de stat??????
Scuza-ma ca te intreb dar ce faci cu asa mult peste ? 18 kg de platica + 1 crap de 5.3 kg + 4 salai; mai mult de 25 de kg de peste.
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns