pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eu n am mai fost recent...tot vin tovarashi de ai mei sau alti pescari cu care ma mai cunosc si imi zic mama ce tare e...rupe pestele,iese singur din balta si se baga in juvelnic..dar pana nu vad cu ochiul meu nu cred...prima partida de pescuit e programata de 14,15,16 iunie...nu am decis inca locul,,,,si abia atunci incep sa apara informatiile...
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
- Galusca Adrian
- junior
.prima partida de pescuit e programata de 14,15,16 iunie...
CRED CA E CAM TIRZIU
de doua saptamini se cam ia somn si salau. ori in gura canalului sub padure unde spuneai tu ca-ti place sa te duci ori la vale dupa ce se termina stuful + 1 Km. salau am auzit ca pe canal s-a ma luat. DACA SPUI CA STII DE LA MINE NU MAI PUPI INFORMATII

CRED CA E CAM TIRZIU

FISHING IS LIFE.
The rest just details !
The rest just details !
Adriane...nu pescuiesc pana atunci ca ba e prohibitie la crap ba la caras ba la nu stiu ce...astept sa se termine prohibitia sa dau in voie la ce vrea muschiul meu...si apoi mie nu mi place frigul...si in perioada asta nu vreau sa mi stric o partida de pescuit din cauza vremii nasoale...si mai mult nu prea pescuiesc salau..eu crap prefer...sau caras/platica...
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle
[quote="andrei.A"]Ionut, eu nu cred ca reusesc nici sambata nici duminic aacu....dar pe 12-13 aprilie sigur merg...si ai un loc in masina sigur 
PS cica si la Orbenia inceput sa miste...
oricum daca ma hotarasc ne auzim la un telefon.[/quote]
Andrei...cand o sa te hotarasti ..dai un semn....
Eu sambata o sa ma duc cu un maxi..inca nu stiu unde...doar sa nu ploua

PS cica si la Orbenia inceput sa miste...
oricum daca ma hotarasc ne auzim la un telefon.[/quote]
Andrei...cand o sa te hotarasti ..dai un semn....
Eu sambata o sa ma duc cu un maxi..inca nu stiu unde...doar sa nu ploua
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
e sambata. Si ploua. si asta ti-o puteam spune si eu dinainte
.
Am o pila la Vreme
.
Aaa si fii atent: daca nu am chef de cautat stiuci dupa plasele obositilor de la racaciuni poate il agatzam si pe dragos bora sa vedem cu ce se "mananca" mustele artificiale
..pe mine ma cam mananca sub coada, dar parca nu m-as apuca de cumparat scule pana nu stiu exact ce imi trebuie 

Am o pila la Vreme

Aaa si fii atent: daca nu am chef de cautat stiuci dupa plasele obositilor de la racaciuni poate il agatzam si pe dragos bora sa vedem cu ce se "mananca" mustele artificiale

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
re
am fost ..am venit..nimic
PS: nu e buna pila ta de la vreme

PS: nu e buna pila ta de la vreme

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
ai SMS, ai PM, si ai vre-o 3 zile sa te hotoarasti.....eu de vineri sunt pe baricade
( mai putin sambata )
daca mai sunteti amatori, eu pun de mai multa cafea in termos, sa fie
PS : pila mea tocmai pleaca in Canada....he`s gonna get lucky there

daca mai sunteti amatori, eu pun de mai multa cafea in termos, sa fie

PS : pila mea tocmai pleaca in Canada....he`s gonna get lucky there

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez