pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Mda...crek o mai tine vreo 10-12 zile cu tulbureala asta.....acum il omoara cu plasa aia din Rogoaza
:)

de la bacau la adjud avem toate felurile de turbiditate a apei in momentul asta , pacat ca ieri a spart cu vantul..... pe sascut erau valuri ca la mare
putinii prezenti retineau salai de 25 cm si bibani de 10
..... deci nu s-a schimbat nimic pe siret 

putinii prezenti retineau salai de 25 cm si bibani de 10

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Nu mai zice nimeni nimic....crek l-ati omorat pe Sacut
:)
Eu m-am bagat cu barca in coada lacului la Padureni(la piloni)...am luat un somotei si 2 salai la kil

Eu m-am bagat cu barca in coada lacului la Padureni(la piloni)...am luat un somotei si 2 salai la kil

La porti la baraj padureni se prinde bine somotel la2 - 3kg bucata la rama groasa numai ca trebuie sa stai pe stanci in fata uzinei
La adjudu vechi este gardut. De telescopice cu pestisor 
Ar trebui sa se emita certificate funciare pt proprietarii de locuri de pescuit
...

Ar trebui sa se emita certificate funciare pt proprietarii de locuri de pescuit

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
La Racaciuni, la malul inalt, e un cetatean care si-a facut coliba, demarcat terenul, nadit etc inca din prohibitie si sta toata ziua la crap.
Am inteles ca a adus saci intregi de nada si vrea sa se scoata din vanzarea pestelui.
Din cate se pare inca nu si-a amortizat investitia dar e interesant cum inteleg unii ideea de balta a tuturor.
Am inteles ca a adus saci intregi de nada si vrea sa se scoata din vanzarea pestelui.
Din cate se pare inca nu si-a amortizat investitia dar e interesant cum inteleg unii ideea de balta a tuturor.
-
- veteran
Mai bine facea o stina si vindea brinza,posibil iesea mai bine.Asa e si in baraj la Rogojesti,stau in disperare cu bratul de bete la stiuca.daedalus scrie:La Racaciuni, la malul inalt, e un cetatean care si-a facut coliba, demarcat terenul, nadit etc inca din prohibitie si sta toata ziua la crap.
Vineri am facut o incursiune in terenul advers in zona Orbeni, gura canalului Racaciuni.
Ca si concluzii: salai marunti, rari si dispersati. Mai activi dimineata la prima ora. Apa foarte buna.
Ca si concluzii: salai marunti, rari si dispersati. Mai activi dimineata la prima ora. Apa foarte buna.
Pentru cei care si-au cam pierdut din entuziasmul de a cauta rapitorii pe Siret.
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... w=no_count
Cred ca e timpul unor schimbari de tactica.
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... w=no_count
Cred ca e timpul unor schimbari de tactica.