pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuit pe batranul siret-bacau-adjud
am auzit ca se prinde somn la baraj la padureni,dupa o perioada in care apele au fost mari ,au oprit uzinarea ,a fost prapad acolo 

in zona adjudul-vechi pufesti foarte multa platica si caras la vinzare ,salau foarte putin spre deloc in comparatie cu alti ani.in groapa din capatul canalului de fuga adjudul-vechi s-a prins somn pina in 15kg
l-au mai oprit ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
cand opresc Padureniul e omor pe-acolo ... raman multe mrene, moace si strapi esuati printre pietre si gropi ... cred ca idiotii de la Hidro opresc barajul ca sa adune ei pestele ... si chiar nu glumesc ...
desi ar trebui in perioada de prohibitie sa asigure o cota minima de apa,siretul pe aici a fost pe zero .
grama v scrie:desi ar trebui in perioada de prohibitie sa asigure o cota minima de apa,siretul pe aici a fost pe zero .
Nu mai pot ei ca ramane toata ponta pe uscat , ieri am vazut in pecarie mreana la vanzare , eu nu am auzit de crescatorie de mreana deci e clar din braconaj
cataline,exista de ceva timp mreana din import prin pescarii(Polonia,Ungaria).toate sunt cam la aceeasi talie,dar fara gust.mi-a spus cineva care a cumparat si a putut face o comparatie cu cea de la noi.
revenind la pescuit:nu era destul ca se braconeaza in prohibitie;isi mai bat joc si astia de la baraje de apa
cat peste am fi putut avea...
asa mergem pe balti cu 100lei c@r...pontru protectia rapitorilor
revenind la pescuit:nu era destul ca se braconeaza in prohibitie;isi mai bat joc si astia de la baraje de apa
cat peste am fi putut avea...
asa mergem pe balti cu 100lei c@r...pontru protectia rapitorilor

miercuri si joi, apa zero,banuiesc ca nu au cui sa ii mai vinda curentul produs ,era doar o poarta deschisa un pic pe sus 

pe aici se pesuieste numai chach&release 

dupa citeva cautari cu sonarul barajul padureni- calimanesti tine peste mult si mare