Pescuit pastrav lac retezat!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

MACA
utilizator nou
utilizator nou

Pescuit pastrav lac retezat!

Mesaj de MACA » 11 Apr 2011, 19:01

salut la toata lumea imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie :( ce vreau sa intreb cine stie daca e permis pescuitul in lacurile din retezat si daca da, se poate pescui cu permisul normal il am de la, Salmo carpatica lupeni?sau trebuie taxa speciala?

Lacurile la care ma refer sunt: Bucura,curturile ,etc cele din retezat!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Apr 2011, 22:32

Sa nu fie cele din Rezervatie ca te prind rangerii si fie dai amenda si dai mita sa scapi. Bucura cred ca e permis la pescuiala cu permis Romsilva pe langa cel al ANPA. Nu stiu Gentiana, Peleaga....Lacul de baraj Gura apei e minunat dar a fost golit acum 2 ani si pastravul e rar si mic. Nu cred ca acel carnet de la Salmocarpatica te poate diepensa de ANPA plus RNP....acum depinde si cine face controlul.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 13 Apr 2011, 06:50

Din cate stiu eu lacurile alpine din Retezat erau inchise la pescuit. Doar daca le-au redeschis... in anii trecuti pe lacurile alpine nu se putea pescuii... Asa ca Bucura si cele de sus cam pica. La Gura Apei e voie da nu stiu daca se merita :lol:
Imagine

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 13 Apr 2011, 11:03

Este pastrav mare si in lacurile de jos, Ostrov si Paclisa.

MACA
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MACA » 13 Apr 2011, 11:36

deci nare rost sa ma risc:))) raman tot la jiu si paraie :))

Edit: am citit pe net ca e permis pescuitul in lacul zanoaga? e adevarat? sa nu o musc :D

io sunt din Uricani/Valea jiului si de asta as urca pe aici pe partea asta sa nu ocolesc:)

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 13 Apr 2011, 23:01

MACA scrie:deci nare rost sa ma risc:))) raman tot la jiu si paraie :))

Edit: am citit pe net ca e permis pescuitul in lacul zanoaga? e adevarat? sa nu o musc :D

io sunt din Uricani/Valea jiului si de asta as urca pe aici pe partea asta sa nu ocolesc:)
Daca ti-e frica de rangeri si padurari bagi si tu vreo 2-3 propoane pe spray, le lasi noaptea si vii dis de dimineata sa le verifici. Nu e sportiv dar daca altfel nu se poate....sa vezi acum ce injuraturi primesc. Daca ar fi voie legal sa pescuiesc nu as face asa ceva.

MACA
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MACA » 14 Apr 2011, 06:28

nu fac deastea :))) vroiam prin iunie la sfarsit sa fac o tura prin retezat si de asta am intrebat daca tot ma duc dadeam de 2-3 ori cu rotativa sau oscilanta :) dar daca nu e voie las ca poate o sa fie in viitor:P peste e mare de tot ca am mai fost si se vad in apa si cum fac salturi :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2011, 14:21

MACA, glumeam cu pripoanele....desi am tot vazut indivizi care le verificau, pe Raul Mare, pe Lapusnic etc.
Daca vrei sa dai si in lac afla si tu cand sunt in greva rangerii, e imposibil sa nu aiba si ei vreun protest! Doar nu fac greva japoneza, nu? :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Apr 2011, 14:38

i-a zi coane Fario, pe unde te mai bate gandu' sa faci iesiri la pistruiati?
:wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2011, 21:53

D_ali scrie:i-a zi coane Fario, pe unde te mai bate gandu' sa faci iesiri la pistruiati?
:wink:
Ooooo, boier Dali, maria-ta, quelle honeur! Pai sa vedem in mai, termin si eu cu meseriasii care imi distrug casa pe zice trece, termin si cu studentii care imi mananca zilele si discutam. Tu ai vreo idee? Ceva Azuga, Timis...Verbilau?

Scrie răspuns