Pescuit pastrav lac retezat!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Apr 2011, 05:38

:lol:, maestre Fario, daca-mi spuneai ca ai o echipa de studente care-ti "distrug casa", te credeam, zau asha... :lol: :lol: :lol:

...din Varbilaul cred c-a ramas doar povestea, oricum se poate face turism cu iz mioritic :lol:
...se faceau exploatari forestiere masive cum nu cunosc sa fi fost vreodata pe-acolo, asta m-a "dezumflat" si mai tare, macar liniste sa fi avut...

cred ca la start de sezon mere una clasica: Azuga sau Timis... :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Apr 2011, 11:40

D_ali scrie::lol:, maestre Fario, daca-mi spuneai ca ai o echipa de studente care-ti "distrug casa", te credeam, zau asha... :lol: :lol: :lol:

...din Varbilaul cred c-a ramas doar povestea, oricum se poate face turism cu iz mioritic :lol:
...se faceau exploatari forestiere masive cum nu cunosc sa fi fost vreodata pe-acolo, asta m-a "dezumflat" si mai tare, macar liniste sa fi avut...

Hai ca mergem prin mai, neaparat. De dimineata cu primul tren pana seara. Te duc pe niste paraie mai salbaticute intre Predeal si Rijnov, unde ca sa te apropii de apa dai cetina cu mana la o parte si tot zgariat ajungi! Numai ca merge mai ales cu momeli naturale, greu sa plimbi o lingurita in paraias de 1 metru latime iar de musca....nu mai vorbesc.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Apr 2011, 11:59

...mergem, mergem. trebe' sa gasim noi o nimfa sa ne faca fericiti. :lol: :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Apr 2011, 15:09

D_ali scrie:...mergem, mergem. trebe' sa gasim noi o nimfa sa ne faca fericiti. :lol: :wink:
Bine, trecem pe centura Ploiestiului si luam o nimfa din aia specializata pe tiruri, cu hackle mini si dubbing la decolteu adanc, si dupa ce obtinem satisfactie pentru "the basic pleasures" conform piramidei lui Maslow, apoi ne putem vedea si de pescuit. Lasa ca fiind mai relaxati o sa prindem mai mult. :lol: :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Apr 2011, 15:49

...pana una-alta, sa nu "prind preshu' de usa, daca si-a facut nevasta-mea cont "secret" pe forum... :lol: :lol: :lol:

vorbim...ma bate un gand ca la vara (in concediu) sa fac un retezat, ma preseaza si doamna, dar am si eu un neastampar in privinta asta...

MACA
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MACA » 15 Apr 2011, 18:54

cine mai e din valea jiului? :d pe barajul de la valea de pesti se mai prinde pastrav?:D

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 16 Apr 2011, 16:40

Fario_nebunu scrie:
D_ali scrie::lol:, maestre Fario, daca-mi spuneai ca ai o echipa de studente care-ti "distrug casa", te credeam, zau asha... :lol: :lol: :lol:

Hai ca mergem prin mai, neaparat. De dimineata cu primul tren pana seara. Te duc pe niste paraie mai salbaticute intre Predeal si Rijnov, unde ca sa te apropii de apa dai cetina cu mana la o parte si tot zgariat ajungi! Numai ca merge mai ales cu momeli naturale, greu sa plimbi o lingurita in paraias de 1 metru latime iar de musca....nu mai vorbesc.
Paraiele alea ar merita "pieptanate" cu un TM... Culoarea Mealworm, of course, cum place la brown trout.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Apr 2011, 21:42

aditud scrie:
Fario_nebunu scrie:

Paraiele alea ar merita "pieptanate" cu un TM... Culoarea Mealworm, of course, cum place la brown trout.
Ce e ala un TM? Scuza-mi ignoranta....

Scrie răspuns