vezi cum iti faci programul de delta...tre sa vb, e o faza interesanta, daca imi iese ...
pescuit pantelimon
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: pescuit pantelimon
ma lesi...
vezi cum iti faci programul de delta...tre sa vb, e o faza interesanta, daca imi iese ...

un ochi pe cote n-ar stica, sa vezi acolo "faza interesanta"... 

Intre timp am mai facut trei partide, doua foarte bune, iar ultima mediocra (suprapusa pe-un front atmostefic).
Am gasit bibanii (destul de discreti) cantonati pe-o zona cu apa ceva mai tulbure si un usor curent , in rest cu totul izolat ...
Apa a scazut constant de vre-o saptamana(!)

Am gasit bibanii (destul de discreti) cantonati pe-o zona cu apa ceva mai tulbure si un usor curent , in rest cu totul izolat ...
Apa a scazut constant de vre-o saptamana(!)
- 
				Robert517
 - utilizator constant

Unde  ??? !@#$$%%^&  (a se citi : unde recomandati sa incerc si eu ? 
 ) ,ca lacu-i mare  

Sa nu spuneti ca la pod .... ca de acolo am scos : 5 pungi ,2 parasute,2 bucati sac rafie, 1 maieu ,2 chiloti
 ......sau am pescuit eu prea pe la fund ???? 

Multumesc anticipat

Sa nu spuneti ca la pod .... ca de acolo am scos : 5 pungi ,2 parasute,2 bucati sac rafie, 1 maieu ,2 chiloti
Multumesc anticipat
- 
				MANDRAVELA
 - junior

Tareeee! Macar n-ai scos numai chiloti... de la fund! E "delicat" Pantelimonul, eu unul n-am mai dat (la peste) acolo din copilarie...Robert517 scrie:Unde ??? !@#$$%%^& (a se citi : unde recomandati sa incerc si eu ?) ,ca lacu-i mare
![]()
Sa nu spuneti ca la pod .... ca de acolo am scos : 5 pungi ,2 parasute,2 bucati sac rafie, 1 maieu ,2 chiloti......sau am pescuit eu prea pe la fund ????
![]()
Multumesc anticipat
S-au inmultit spinning-arii, initial am zis ca-i vre-un concurs ceva... 

Oricum s-a mai echilibrat balanta intre "aia" si "aialalti".

- 
				MANDRAVELA
 - junior

Interesant! A'sta vine dupa mesajul meu... Poti fi (sa fii) mai explicit cu "inmultitul..." si "balanta intre "aia" si "aialalti""? Chiar daca (doar) de cateva zile am mai scris cateva mesaje pe aici (nu sunt multe, pot fi citite), eu unul nu "am treaba" cu vreun concurs... ii las pe altii cu "urs"-ul!D_ali scrie:S-au inmultit spinning-arii, initial am zis ca-i vre-un concurs ceva...![]()
Inainte sa imi (mai) raspunzi incearca sa privesti in perspectiva domnu' arhitect...
Nop, asta nu vine dupa mesajul tau, sau vine dar nu cu "directie spre"... (cu alte cuvinte : Nu te deranja!)
Perspectivele le gasesti pe apa, nu pe forum, domunu' ...

- 
				MANDRAVELA
 - junior

Mesajul meu anterior nu a fost "imperativ" si nici "incisiv"...D_ali scrie:Nop, asta nu vine dupa mesajul tau, sau vine dar nu cu "directie spre"... (cu alte cuvinte : Nu te deranja!)
Tocmai in acest sens apelam la perspectiva (inainte de a-mi raspunde) cu trimitere... la arhitectura, iar "domnu' arhitect" era tocmai ca s-o subliniez!
"Perspectivele le gasesti pe apa, nu pe forum, domunu' ..." Daca ai facut "arhitectura" la U.S.H. ("Spiru") atunci poti sa le gasesti si pe apa... go for it!
Mesajele tale, nu ma intereseaza!