pescuit pantelimon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit pantelimon
A fost cineva in ultima vreme pe pantelimon?? A iesit bibanusu la plimbare??
-
- utilizator constant
Re: pescuit pantelimon
am fost eu azi pe poantelica
e nasol
datorita faptului ca a fost tot timpul ff scazut,lacul e inconjurat de cca 20 m de bradis care face pescuitul de-a dreptul imposibil...de pe mal vorbesc
e nasol
datorita faptului ca a fost tot timpul ff scazut,lacul e inconjurat de cca 20 m de bradis care face pescuitul de-a dreptul imposibil...de pe mal vorbesc
am fost si eu ieri, apa este scazuta deoarece, au dat drumu pe cernica. e asteptam sa-l umple la loc.
- stefanflorin
- veteran
maine dupa masa ajung acolo, va anunt ce si cum, atacuri mai mult ca sigur o sa am (macar un somn pitic
)

Urasc atarnatorii!
- stefanflorin
- veteran
Am fost, am gasit niste locuri unde se putea pescui, apa limpede, peste canci...chiar neasteptat. Macar am vazut ca nu e bine sa intri vreodata cumva descult (sau fara ceva bocanci) in apa aia...nu mi-a fost dat vreodata sa vad atatea cioburi (sa nu mai zic de restul chestiilor) intr-un lac...
Urasc atarnatorii!
acolo este groapa de gunoi glina de sub apa, asa ca aveti grija.
ca intrebare am fost in plimbare pe IOR duminica, si era un puhoi de oameni pe o insulita. aveti idee daca merge si la rapitor pe acolo?? sau doar la stationar??
ca intrebare am fost in plimbare pe IOR duminica, si era un puhoi de oameni pe o insulita. aveti idee daca merge si la rapitor pe acolo?? sau doar la stationar??
Am fost duminica pe IOR insula trandafirilor cu juniorul ( 4ani si 6 luni) sa-l invat sa arunce cu diferite naluci , am incercat si eu cateva aruncari cu noua achizitie ( cast ) , dar NIMIC. Am intrebat daca cineva a prins biban , stiuca anul acesta si raspunsul a fost negativ .drazvan scrie:acolo este groapa de gunoi glina de sub apa, asa ca aveti grija.

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Azi am facut si eu o iesire scurta pe Pantelimon pe zona din stanga podului.
Apa scazuta cum n-am vazut-o vreodata. Foarte putine locuri unde se poate pescui decent de pe mal.
Am ciocanit vreo doua duzine de bibinei si un micro-strap in perioadele cand nu au fost intensificari ale vantului. Cei mai rasariti, pe o zona cu ceva curent...

Apa scazuta cum n-am vazut-o vreodata. Foarte putine locuri unde se poate pescui decent de pe mal.
Am ciocanit vreo doua duzine de bibinei si un micro-strap in perioadele cand nu au fost intensificari ale vantului. Cei mai rasariti, pe o zona cu ceva curent...

-
- veteran
D_ali scrie:Apa scazuta cum n-am vazut-o vreodata.
se poate si mai scazuta

nu ma 'ndoiesc de asta! e si-o parte buna, se vad "structurile" multe dintre ele nedorite...Ionut the carp scrie:D_ali scrie:Apa scazuta cum n-am vazut-o vreodata.
se poate si mai scazuta