Pescuit la Valcea...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Pescuit la Valcea...
Prietene nu ne baga pe toti in aceeasi oala...crede-ma mai sunt si pescari la vl ...nu numai braconieri.Si daca au venit peste voi ce vrei sa venim noi sa ii gonim???
Bade,eu ti-am propus sa vi sa pescuiesti la Sibiu,daca la voi nu mai e peste.Atat doar ca si aici vei da peste braconierii din judet de la tine care dehh,se orienteaza si ei,nu?Cat despre a face ceva in privinta lor sezi bland,nu ati facut nimic in a-i starpi acolo,de ce as crede ca ati misca ceva aici.Si scuze ca te intreb,tu pana acum unde ai fost de nu stii de ce nu mai e peste la Valcea?
- gabrieldima
- junior
Am fost ieri pe barajul de la Goranu , nici macar un tac ... e o balta acolo in zona( nu cea de langa baza sportiva ) pe care erau cred ca 100 de persoane la copca ( cu toate ca balta era jumatate dezghetata
) insa macar se distrau nevoie mare la babusca cu micro patratica de mamaliga
, cred ca fiecare avea minim doua kilograme , am incercat niste gume pe langa ei pe portiunea dezghetata insa a venit un parasutist care a inceput sa vanture apa de au dat dracii in ea si am plecat ....
Astazi incerc sa urc spre Voineasa , Bradisor si /sau Vidra , o sa mai incerc si Oltul in zona OMV ului de pe valea Oltului , poate se arata si dintosii

Astazi incerc sa urc spre Voineasa , Bradisor si /sau Vidra , o sa mai incerc si Oltul in zona OMV ului de pe valea Oltului , poate se arata si dintosii

Not sleep last night waiting to ... go fishing again
-
- junior
Amice nu ai inteles nimic.nu iti mai explic ca imi pierd timpu'.SVF scrie:Bade,eu ti-am propus sa vi sa pescuiesti la Sibiu,daca la voi nu mai e peste.Atat doar ca si aici vei da peste braconierii din judet de la tine care dehh,se orienteaza si ei,nu?Cat despre a face ceva in privinta lor sezi bland,nu ati facut nimic in a-i starpi acolo,de ce as crede ca ati misca ceva aici.Si scuze ca te intreb,tu pana acum unde ai fost de nu stii de ce nu mai e peste la Valcea?
Nu stiu de ce ti se pare tie ca braconierii vin numai de la noi ...voi nu aveti?...
Si da nu am facut mare lucru da stai linistit ca nici voi nu sunteti departe.
Aici ai dreptate
,nu suntem departe,suntem foarte departe de ceea ce se intampla din pacate la voi.Sarbatori fericite.

-
- junior
Ok...nu te mai contrazic.Da tine minte asa suntem noi romanii...din pacate.SVF scrie:Aici ai dreptate,nu suntem departe,suntem foarte departe de ceea ce se intampla din pacate la voi.Sarbatori fericite.
Sarbatori fericite tie si familiei tale!!!
balta aia se numeste "La Caramida" si nu tine rapitor (poate doar un biban ratacit)gabrieldima scrie:Am fost ieri pe barajul de la Goranu , nici macar un tac ... e o balta acolo in zona( nu cea de langa baza sportiva ) pe care erau cred ca 100 de persoane la copca ( cu toate ca balta era jumatate dezghetata) insa macar se distrau nevoie mare la babusca cu micro patratica de mamaliga
, cred ca fiecare avea minim doua kilograme , am incercat niste gume pe langa ei pe portiunea dezghetata insa a venit un parasutist care a inceput sa vanture apa de au dat dracii in ea si am plecat ....
barajul de la Goranu in schimb tine toate speciile de peste de pe Olt, inclusiv somn, stiuca, salau, avat, biban, numai ca trebuiesc cautati si nu de pe mal pt ca este zona super pescuita si braconata datorita accesibilitatii ei
in zona OMV de la Turnu este numai namol la mal, cand vei prinde un salau acolo poti sa sarbatoresti deja

in zona Bradisor sau Vidra nu stiu ce vei prinde la ora asta pt ca sigur au inghetat, cel putin la mal
din pacate nu.svf scrie:nu suntem departe,suntem foarte departe de ceea ce se intampla din pacate la voi
ar fi fost bine sa fie asa, dar nu este.
doar peisajul este altfel, in rest...........absolut nimic nu se schimba, aceeasi apa, aceiasi pesti si din pacate aceeasi oameni.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pai daca acolo e la fel ca aici,logic s-ar impune o intrebare pe care insa nu o sa o pun......Sarbatori feticite si tie.
ps;stii ca am dreptate,la fel cum eu stiu de ce tu nu poti sa fi de acord cu mine.
ps;stii ca am dreptate,la fel cum eu stiu de ce tu nu poti sa fi de acord cu mine.
Apai chiar asa ! La voi s-a prins stiuca la greu Adi si voua va trebe sa umblati creanga pe la Sibiu, sa incurcati braconierii astia de merg din judetul Alba !
Ia mai stati voi pe acasa! Mai ales ca nici nu o sa intrati in noua (super)regiune cu Sibiul ...Noi astia ,de prin Alba, mai avem o speranta ca ne mai lasa si pe noi sa inmuiem o lingura
...
Serios vorbind acuma nu cred ca are rost sa facem comparatii intre noi ! Peste tot sunt pescari si ...pescari !
La multi ani !
Ps: sa ne vedem cu bine ,in judetul Sibiu ,in 2014!

...
Serios vorbind acuma nu cred ca are rost sa facem comparatii intre noi ! Peste tot sunt pescari si ...pescari !
La multi ani !
Ps: sa ne vedem cu bine ,in judetul Sibiu ,in 2014!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ilie,SVF scrie:Pai daca acolo e la fel ca aici,logic s-ar impune o intrebare pe care insa nu o sa o pun......Sarbatori feticite si tie.
hai sa iti raspund la intrebarea ta nepusa
eu personal pescuiesc in Sibiu nu pentru "abundenta" de peste cat pentru peisajul si zona de care sunt indragostit.
imi place nespus acea zona si oricand as merge la pescuit acolo, dar din pacate timpul nu prea ma lasa, asa ca atuncea cand ajung in zona incerc sa imi incarc bateriile la maxim si daca mai si prind peste.........e ca cireasa de pe tort.
nu pot fi de acord cu tine, atuncea cand faci afirmatii de genul celei de mai sus, insa este opinia ta si daca tu ti-ai facut aceasta parere nu o sa incerc eu sa o schimb, insa pot sa nu fiu de acord cu ea si sa imi exprim propia parere.
in rest,.........Sarbatori Fericite si tie si sper sa ne revedem pe Olt
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.