Pescuit la Valcea...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Pescuit la Valcea...
parerea mea e ca o sa mai prindem peste doar in baltile private si pe raurile din alte tari. si la Craiova e aceeasi situatie. se braconeaza foarte mult. ce m-a deanjat e faptul ca a venit intr-o zi unu cu un Q7 si a aruncar cu parasute in apa. pe unii ii inteleg ca braconeaza pentru a avea ce manca dar daca ai bani de ce braconezi? ai putea pescui de placere si daca vrei sa mananci peste mergi la pescarie.
RESPECT PENTRU CEI CE PESCUIESC C&R
RESPECT PENTRU CEI CE PESCUIESC C&R
asta se doreste si asta se urmarestepescarudeclean scrie:parerea mea e ca o sa mai prindem peste doar in baltile private si pe raurile din alte tari.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- utilizator constant
intre Valcea si Horezu sunt cateva rauri. se prinde ceva pe ele? azi era limpede apa. astept informatii ca m-as opri intr-o zi pe acolo.
DACA mai exista viata in apele alea si cumva o coada de peste, poate fi de porcusor (sau murgoi cum se spune in zona), nisiparnita, zglavoaca, si..............cine stie ce clentoi ratacit.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Din pacate braconajul este in floare pe toate raurile si barajele din Romania.Dar va spun sincer ca baraj mai braconat ca Draganesti-Olt nu am vazut.Ultima gaselnita a baietilor destepti este PESCUITUL DE CERCETARE.Pentru Draganesti-Olt sunt date peste 20 de autorizatii( da ati citit bine)pentru pescuit de cercetare cu PLASE MONOFILAMENT. Cred ca a sosit timpul pentru Legea martiala in Romania.Si trebuie aplicata incepand cu ''barosanii si cu judecatorii care ii tin in spate pe nemernicii astia.Asta daca vrem ca si copii nostri sa mai poata vedea macar un peste in mediul lui natural.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
nu este nici o ultima gaselnita, asta o practicau demult ca dealtfel si pescuitul de verificare a bonitatii apei !!
totusi, acele autorizatii de care vorbesti nu mai sunt valabile demult si nici nu au fost prelungite - o simpla verificare la ANPA elucideaza acest aspect, dar cine sa o faca?!!

totusi, acele autorizatii de care vorbesti nu mai sunt valabile demult si nici nu au fost prelungite - o simpla verificare la ANPA elucideaza acest aspect, dar cine sa o faca?!!
- gabrieldima
- junior
Cineva din zona Valcea stie daca se poate pescui la rapitor pe vreo balta sau pe Olt ? Ieri cand am trecut pe langa balta de langa sos de centura era inghetata ... ciudat ca cea de dupa strand mergand catre oras era dezghetata !
Pentru sambata si duminica se preconizeaza vreme buna , daca este cineva interesat astept un mesaj, voi fi in Baile Olanesti si pot ajunge repede la Valcea
Pentru sambata si duminica se preconizeaza vreme buna , daca este cineva interesat astept un mesaj, voi fi in Baile Olanesti si pot ajunge repede la Valcea

Not sleep last night waiting to ... go fishing again
pe Olt se poate pescui, de la Valcea in jos nu este inghetat nimic, dar in amonte de la Brezoi inspre Sibiu lacurile sunt inghetate.
nu sunt doua balti acolo, este una si aceeasi dar capatul dinspre oras nu prea ingheata.
nu sunt doua balti acolo, este una si aceeasi dar capatul dinspre oras nu prea ingheata.
- gabrieldima
- junior
Multumesc de info , voi incerca zona sambata si duminica 

Not sleep last night waiting to ... go fishing again
Si care-i problema?Urci si tu catre Sibiu cum au inceput sa faca si braconierii din regiunea voastra,de parca nu erau suficienti ai nostrii.mytza_sima scrie:E adevarat ca in zona Rm. Valcea rapitorii se gasesc din ce in ce mai greu?
Poate pescarii mai experimentati sa ne dea si noua cei incepatori cateva sfaturi despre locuri si pesti care mai exista in zona noastra.