pescuit la somes in MM si SM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit la somes in MM si SM
as vrea de anul acesta sa pescuiesc mai mult pe somes la spinning.daca puteti sa imi spuneti locuri unde merge bine in aceste 2 judete si ce specii de rapitor pot prinde.ms mult anticipat
Somes
Am fost azi dupa masa spre seara pe la 17:30 am ajuns pe apa si am stat pana sa intunecat, amonte de podul de la Ulmeni
Avatii sareau ca vara am fost foarte surprins,am reusit sa pacalesc unul mai micut sarit un pic de 500g la un vobler Yo-Zuri Hardcore,de 6,5 cm.
Apa destul de buna si ca transparenta si ca si marime
In rest foarte multe sarituri de peste pajnic de dimensiuni mari. Ma bucur ca Somesul a revenit un pic la viata dupa letargia de iarna 

rapala the best vobler in the world
somes
Acelasi loc un singur avat mai pe la 1kil jumate spre 2 chiar prins de un prieten Dan la un Rapala SSR de 7cm care a fost lasat amanet raului pana la urma
. Am pescuit doar vreo 2 ore inainte apus 

rapala the best vobler in the world
Re: somes
Cand asta? Azi?stradic scrie:Acelasi loc un singur avat mai pe la 1kil jumate spre 2 chiar prins de un prieten Dan la un Rapala SSR de 7cm care a fost lasat amanet raului pana la urma. Am pescuit doar vreo 2 ore inainte apus
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
-
- junior
clean?
chiar trage avatul in perioada asta de depunere ?
sau confund eu speciile?
sau confund eu speciile?
Re: somes
Tot in aceeasi zi, la cateva minute distanta, le faceati morala unor baieti care "n-au auzit de prohibitie"stradic scrie:Da atunci cand am postat cu 1 ora inainte![]()
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... c_id=13389
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...