pescuit la somes in MM si SM

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 21 Apr 2011, 23:10

carinio scrie:... Ma bag in seama ca si eu ca tot omul , curios . In doua pagini am citit amonte pod Ulmeni , de doua ori , in rest folclor traditional la chibiti ....Mergeam la Merisor odinioara , cam pe unde are intersectie Somesul cu Sasarul si de bine de rau , am luat din toate exemplare frumoase , Crap , Mreana , Somn , Avat si Stiuca ....
...Servus "fratie" !
...cu riscul ca te superi pe mine , musai sa fac cateva precizari :
-locuri de pescuit nu prea se divulga...putem vorbi mult si bine pe tema asta.
-la Merisor se varsa raul Lapus in Somes...Sasarul se varsa undeva mai sus in Lapus (intre Bozanta si Lapusel)
-pomenesti de scobari , crapi , mrene...asta e "blasfemie" in forumul asta unde se discuta exclusiv despre rapitori.
- ca sa nu fiu doar un "chibit" si nici sa nu zic "din folclor" , iti recomand zona "Mocu" in apropiere de Seini , mai exact la granita dintre MM si SM...acolo poti incerca la toate speciile din Somes , poate mai putin la salau.

Fir intins !...tuturor. :wink:

carinio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de carinio » 22 Apr 2011, 09:20

:-) :-) :-) Unde dai si unde crapa ! ! ! A iesit de oaie , dar zau ca nu asta mi-a fost intentia initiala ... in fine ai dreptate , scobarul nu e rapitor , dar poate ma iarta lumea ca-n topicul de fatza era vorba de locuri de pescuit . Impardonabila e gafa cu Sasarul , sper sa nu fiu tras la raspundere de catre cei de la Mediu ca am schimbat cursul unui rau . Evident la raul Lapus m-am gandit , dar cum neuronii sunt unicele celule ce nu se regenereaza , am motivatia pentru mine la ceva atat de monumental . Poate merit si o oda . :-) Acum meditez , ca m-a luat un gand rebel , nu am mai dat de multi ani pe la Merisor si uite cum uitarea sau neexersarea de a semna prezent in condica locului , genereaza catastrofe naturale . Merci amice , raman dator pana la proba contrarie . :-)

carinio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de carinio » 22 Apr 2011, 09:37

Zona Mocu cum zici , e greu accesibila pt mine atata vreme cat Balastiera Apa e chiar in dreapta ! :-) ... bineanteles admirand peisajul catre SM . Am pescuit insa ceva mai in aval de locul ce-l pomenesti , undeva intre Seini si Ilba , aproape de bacul ce te trece la Pomi . In fapt , topicul in sine imi trezeste nostalgii si dorul de locurile de mult neumblate de mine .

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Apr 2011, 14:13

carinio scrie:...A iesit de oaie ...Zona Mocu cum zici ... Am pescuit insa ceva mai in aval de locul ce-l pomenesti , undeva intre Seini si Ilba , aproape de bacul ce te trece la Pomi .
...apoi sa-mi fie cu iertare , dar e cam "de oaie"
..."intre Seini si Ilba" e in amonte fata de Mocu sau bacul ce te trece la Pomi :oops:
...ai mp...poate mai schimbam "impresii"

carinio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de carinio » 22 Apr 2011, 14:32

E clar , sunt in mars fortat si bat pasul pe loc , numai cu stanga ! :-) Bad day ! Am eu ceva cu orientarea turistica , in fapt sunt chiar distrat ... Amonte e catre izvoare , stiam inainte de a ma apuca de geografie , numai ca am mascat asta din modestie . Promit sa gandesc de doua ori si sa scriu odata ! Dau faliment cu voi la cate indatoriri imi fac , dar fie de la mine , pace voua detectivi . Ca sa va impac , pun la tel ton de apel Pink panther . :-)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Apr 2011, 15:02

...OK
...roger mp
...vorba lui sorinB :"chipintaci "... :lol:

Scrie răspuns