pescuit la sfantu gheorghe
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
pescuit la sfantu gheorghe
Salut. As dori orice inf despre zona, taxe de pescuit, unde se plateste, cat, apoi posibilitati de cazare si daca stiti ceva preturi aproximative.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
- mihaimircea
- veteran
posibilitati de cazare in sfantu gheorghe stiu 2:
una super de super mai ales daca te duci cu familia (dar mai scump): www.greenvillage.ro
Am fost acolo si pot sa-ti spun ca m-am simtit extraordinar, servicii ca-n tenerife
Ce e misto e ca au un canal chiar in curte unde te poti distra cu undita dar si la salau sau stiuca (ei zic ca e da mie nu mi-a tras acolo) - carasel grupa mare bun pentru sotzie 
si iti mia dau un numar de la o pensiune foarte aproape de complexul de mai sus, tot pe malul dunarii: Pensiunea Victoras, 074533637. Aici nu am fost, nu stiu preturi
una super de super mai ales daca te duci cu familia (dar mai scump): www.greenvillage.ro
Am fost acolo si pot sa-ti spun ca m-am simtit extraordinar, servicii ca-n tenerife

si iti mia dau un numar de la o pensiune foarte aproape de complexul de mai sus, tot pe malul dunarii: Pensiunea Victoras, 074533637. Aici nu am fost, nu stiu preturi
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Pensiunile familiale sunt cam la aceleasi preturi-50-60 de lei ce include-cazarea+pranz+cina,evident din preparate de peste,excelent gatite.Taxa de pescuit era de 30 de lei pe saptamana si sa plateste in cladirea unde e si farmacia,e central,langa magazinele alimentare.Cazare gasesti in mod sigur,satenii asteapta clientii cand vine vaporasul,unii asteapta in fata portii,ai de unde alege.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
- mihaimircea
- veteran
Barci de la localnici sau de la pensiuni (la green village a fost 35 eur/zi barca cu motor si sofer). Mai este varianta sa te duca undeva si sa vina dupa tine cand le spui dar nu stiu detalii
locuri in principiu pe canale - le stiu barcagii acolo.
locuri in principiu pe canale - le stiu barcagii acolo.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Stiti daca circula duminica vreun vas spre Sfantl Gheorghe? Era anul trecut vaporul de croaziera "Vrancea" care facea legaturile intre Tulcea - Sfantul Gheorghe, Sfantul Gheorghe - Tulcea, duminica si Tulcea - Sulina si Sulina - Tulcea, sambata.rica scrie:cazare sfantu gheorghe
Mai circula acest vapor duminica?
Multumesc!