pescuit la sfantu gheorghe
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
Chiar nu stie nimeni? Nu avem tulceni printre noi? Sau macar careva care a ajuns duminica prin Delta.Paul scrie:Stiti daca circula duminica vreun vas spre Sfantl Gheorghe? Era anul trecut vaporul de croaziera "Vrancea" care facea legaturile intre Tulcea - Sfantul Gheorghe, Sfantul Gheorghe - Tulcea, duminica si Tulcea - Sulina si Sulina - Tulcea, sambata.rica scrie:cazare sfantu gheorghe
Mai circula acest vapor duminica?
Multumesc!
Multumesc!
-
- utilizator constant
- wilddanube
- veteran
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Salut. M-am intors cu bine asa ca pot da ceva inf. Cu barca nu am reusit sa mergem pentru ca am prins perioada cu festivalul si scorurile erau exagerate pe unde am intrebat noi,+ ca nu prea erau ei tare saritori sa te duca pe tataru la stiuca, cate doi in barca, avand in vedere turistii care plateau 30 ROn de persoana cate 8 in barca pentru 2 ore de plimbare.
Dar am pescuit in canal, am urcat vreo 10 km pe el in spre sulina, dar tot marlite am prins. Foarte multe dar mici pana in 700g. In rest mult avat mic si el pana in kil majoritatea 3-4oog, niste bibani ghebosi si superbi si cam atat. Dunarea era tare murdara asa ca nu am incercat.
Dar am pescuit in canal, am urcat vreo 10 km pe el in spre sulina, dar tot marlite am prins. Foarte multe dar mici pana in 700g. In rest mult avat mic si el pana in kil majoritatea 3-4oog, niste bibani ghebosi si superbi si cam atat. Dunarea era tare murdara asa ca nu am incercat.