Pescuit la Giurgiu pe Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Pescuit la Giurgiu pe Dunare
Ma adresez pescarilor din zona Giurgiu sau si din alte parti care merg la Dunare in acea zona. Cred ca multi bucuresteni se gandesc sa mearga la Dunare cu permisul ANPA decat sa ii imbogateasca pe patronii de balti care cer milionul pe zi...Pe Dunare ai totusi sansa la pesti mai mari plus ca nu te streseaza nimeni cum ca sa ai saltea de crap, manusa de stofa penstru salau etc. Stie cineva cam ce sanse am daca merg la Giurgiu si ce locuri bune exista? Mi se cere permis de frontiera? Am auyzit ca sunt insule acolo care apartin tot Romaniei deci teoretic nu ar trebui sa imi ceara PG.
Sunt departe de oras locurile bune? Se ajunge usor cu masina? Nu de alta dar din Buc sunt 60 de km si daca bag viteza ajung in mai putin de o ora...Dar merita?
Sunt departe de oras locurile bune? Se ajunge usor cu masina? Nu de alta dar din Buc sunt 60 de km si daca bag viteza ajung in mai putin de o ora...Dar merita?
pai cateodata se prinde, cateodata nu dar macar stii ca nu dai nimanui niste bani sa-si cumpere jeeep nou, nu?
se ajunge binisor, chiar si pe vreme mai naspa...acu depinde daca pescuiesti din barca de pe mal etc. daca se merita sau nu, habar nu am.
prima iesire la gr, bratul ara acu vreo 2 ani am prins niste crapi la plural unul de 6kile ceilalti mai mici plus un avat de 2,5k
am mai prins si salai la 1,5km 2 bucati... de atunci nu am ami avut asa partide fructuoase in zona...
tre sa iesi si sa pescuiesti sa agati sute de plumbi carlige...etc
.
curaj!

se ajunge binisor, chiar si pe vreme mai naspa...acu depinde daca pescuiesti din barca de pe mal etc. daca se merita sau nu, habar nu am.
prima iesire la gr, bratul ara acu vreo 2 ani am prins niste crapi la plural unul de 6kile ceilalti mai mici plus un avat de 2,5k
am mai prins si salai la 1,5km 2 bucati... de atunci nu am ami avut asa partide fructuoase in zona...
.
curaj!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Mersi Ovidiu! Dar mai spune-mi, te rog, daca locurile bune sunt mai departe de oras si la ce pesti sa dau cu prioritate: crap, avat, salau? As incepe cu rapitorii, totusi. Vine cineva in control, mai ales politia de frontiera?ovidiu scrie:pai cateodata se prinde, cateodata nu dar macar stii ca nu dai nimanui niste bani sa-si cumpere jeeep nou, nu?![]()
.
curaj!
-
- veteran
Multumesc ptr raspunsuri. Mai nasol e cu PF ca vine si ne strica linistea! Ma gandeam sa merg la sediul PF din Bucuresti, fiind sediul central, si sa cer o autorizatie valabila un an pe toata granita fluviala. daca o fi posibil, nu am habar. Mai e o solutie - seful meu, cu grad de general, mi-a spus ca l o adica imi da o hartie la mana cu stampila cum ca sunt in misiune pe Dunare caz in care nu am obligatia sa ma las controlat de PF. In fond in sistemul national de aparare Armata e deasupra PF, sau cum ar zice unul mai golan de felul lui "Ne kkm pe ei de gabori si le scuipam seminte in cap"! 

-
- veteran
Asta cu kk pe ei era prin '90 cand salutau si pomii. Acum situatia e alta si ne cam fac prin gura dar si prin buzunare.Fario_nebunu scrie:Multumesc ptr raspunsuri. Mai nasol e cu PF ca vine si ne strica linistea! Ma gandeam sa merg la sediul PF din Bucuresti, fiind sediul central, si sa cer o autorizatie valabila un an pe toata granita fluviala. daca o fi posibil, nu am habar. Mai e o solutie - seful meu, cu grad de general, mi-a spus ca l o adica imi da o hartie la mana cu stampila cum ca sunt in misiune pe Dunare caz in care nu am obligatia sa ma las controlat de PF. In fond in sistemul national de aparare Armata e deasupra PF, sau cum ar zice unul mai golan de felul lui "Ne kkm pe ei de gabori si le scuipam seminte in cap"!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"