Pescuit la Giurgiu pe Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- hoinar7777
- junior
Daca am permis ANPA,si pescuiesc de pe pontonul,digul chiar din fata capitaniei unde este un loc public chiar de plimbare sa zicem,imi mai trebuie si PG ?
Pentru mine este o problema sa ma duc in cursul saptamanii sa-l obtin pt. ca trebuie sa-mi iau o zi concediu numai pt.asta,si atunci ma gandeam eu ca daca vreau sa ma relaxez cateva ore cu o lanseta, nu este oare suficient permisul ANPA,ce-mi mai trebe si PG,daca tot este un loc public ?
Asa ma gandeam eu,dar stie cineva cum e treaba cu PG-ul, in cazul asta ?
Pentru mine este o problema sa ma duc in cursul saptamanii sa-l obtin pt. ca trebuie sa-mi iau o zi concediu numai pt.asta,si atunci ma gandeam eu ca daca vreau sa ma relaxez cateva ore cu o lanseta, nu este oare suficient permisul ANPA,ce-mi mai trebe si PG,daca tot este un loc public ?
- hoinar7777
- junior
Precizare : am de gand sa ma duc numai in week-end,cand institutiile statului nu au program cu publicul.hoinar7777 scrie:Daca am permis ANPA,si pescuiesc de pe pontonul,digul chiar din fata capitaniei unde este un loc public chiar de plimbare sa zicem,imi mai trebuie si PG ?
DidelPro scrie:....pentru a pescui in zona de frontiera este obligatoriu:permis anpa+permis asociatie+pg........
DidelPro scrie:Exact...
POZA AICI.
imi cer scuze ca intervin, dar cred ca se face o confuzie.
dumnevoastra afisati un carnet de membru pt pescar profesionist, iar intrebarea se referea la pescuitul de relaxare, asa zis "sportiv"
nu cred ca pt a pescui pe granita este nevoie sa fi membru al unei asociatii si ca politia de frontiera verifica si cere acest lucru.
pur si simplu ar incalca legea daca ar face acest lucru.
intradevar, altfel sta treaba pt pescarii profesionisti care pescuiesc pe dunare