PESCUIT LA 3 APE

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 22 Apr 2009, 13:32

MihaiV:

Fals!
Inca odata: daca nu stii, nu inseamna ca nu exista. Eu stiu de lacuri de munte populate anul asta, chiar cu pastrav de calitate!

Concret ....Care ???? Nume si locatie daca esti asa de bine informat :P .
In jud. Arad ;Timis ;Caras -Severin ; Hunedoara. nu sa populat cu rapitor......... :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Apr 2009, 14:08

pastravarul 77 scrie: Concret ....Care ???? Nume si locatie daca esti asa de bine informat :P .
In jud. Arad ;Timis ;Caras -Severin ; Hunedoara. nu sa populat cu rapitor......... :wink:
Sorry, nu dau pe net! Prea multi fomisti!

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 22 Apr 2009, 14:09

dintre toate jud mentionare de pastravarul 77 cel mai bine la pastrav sta hunedoara,aproape de limita de judet cu gorjul,pa acolo daca mai e ceva.

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 23 Apr 2009, 06:31

MihaiV
Sorry, nu dau pe net! Prea multi fomisti!

Atunci tu ce cauti pe net???? Tine pentru tine locurile alea populate cu pastrav de calitate :lol: :lol: :lol: . Si dupa 1 Mai asteptam niste poze cu pastravi de calitate din locurile tale secrete :lol: dar sa fie facute in Romania nu prin tarile nordice ( cum e lipanul ala )OK.... Fir intins la toata lumea..........

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Apr 2009, 07:05

Ce caut? Caut sa te invat sa pescuiesti. Dar nu vrei. Tu vrei musai sa afli locul, ora si momeala. Nu cumva vrei sa ti-l si prind si tu sa-l bagi in traista?

Glumeam.
Caut sa invat sa pescuiesc. Dar vad ca nu vrei sa zici nimic, sa invat si eu ceva.

Lipanul ala e romanesc. Ca multi altii. Am prins mai multi lipani mari in Ro decat in tarile nordice. Sa-ti spun unde?

Iar la lacurile alea populate cu pastravoci nu ma voi duce, fiindca prefer sa merg pe rau. E mai frumos si mai palpitant! :lol: Si se aude apa! :oops:

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 23 Apr 2009, 08:09

Nu vreau sa aflu locurile am eu locurile mele . Vroeam sa te trag de limba dar vad ca nu renunti usor :wink: :wink: :wink:
Momeala mea e Musca si Blinkerul
Si de prins i-mi prind singur pastravii ca sti cum se zice '' ce-i al tau e pus deoparte''

Lipanul ala dupa culoare e arctic dar sar putea sa ma insel. :roll: De mult nu am mai vazut in Romania asa Lipani mari. Inainte m-ai prindeam si ieu asa frumuseti dar de vreo 8 ani nu am mai vazut ,decat maruntii.

Da nimic nu se compara cu un rau care vuie si cu oxigenul de langa o cascada. Si chiar daca pe rau pastravi nu sunt atat de mari ca pe lac e o satisfactie si mai mare pentru mine sa-i prind.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Apr 2009, 12:55

pastravarul 77 scrie:Lipanul ala dupa culoare e arctic dar sar putea sa ma insel. :roll: .
Off topic: lipanul arctic se deosebeste prin dungile de pe aripioare, nu prin culoare. Cel putin eu asa am gasit pe net. N-am prins niciodata lipan arctic. Sunt multe rauri cu lipani peste kil in Ro. Dar asta-i deja cu totul alt subiect.

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 06 Iun 2009, 14:15

As vrea sa merg maine la 3 ape sau la Valiug la pastrav,clean avand in vedere ca si Timisul si Bega sunt tulburi.Cine a mai fost pe acolo in ultima vreme si ce rezultate ati avut ?Va multumesc.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 06 Iun 2009, 17:03

Pe la inceputul lui mai am fost eu...am pescuit vreo 3 ore la vobler. Rezultat 2 cleni pe la 300-400 de grame..si inca vreo 3 pe la 150 grame. Apoi s-a pus vantul si am plecat.

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 14 Iun 2009, 20:31

La Secu a mai fost cineva recent? Ce merge?

Scrie răspuns