PESCUIT LA 3 APE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- pastravarul 77
- utilizator constant
Taica stie .........
Nu am intalnit inca un lac cu asa mult clean e negru malul de el.
Nu inteleg de ce nu se organizeaza un concurs pe lac la Valiug are potential din pacate doar de Clean dar Clean la greu. Se plateste taxa 26/zi asta stiu. Din barca cu musca (fly) e nebunie. Vara cand e cald aproape la fiecare lanseu ai atac
si este Clean si la 2 kg sau peste eu personal mai mare nu am vazut.
Nu am intalnit inca un lac cu asa mult clean e negru malul de el.
Nu inteleg de ce nu se organizeaza un concurs pe lac la Valiug are potential din pacate doar de Clean dar Clean la greu. Se plateste taxa 26/zi asta stiu. Din barca cu musca (fly) e nebunie. Vara cand e cald aproape la fiecare lanseu ai atac

- juventinu88
- utilizator constant
- pastravarul 77
- utilizator constant
- juventinu88
- utilizator constant
- dentaltech
- utilizator nou
doar permis anpa eliberat de asociatie
azi am vizat permisul si mi s-a spus ca daca un padurar incearca sa taie chitanta sa-i spun ca pescuitul se face pe baza permisului ANPA care e valabil pentru apele de pe tot teritoriul Romaniei, adevarat ca se lucreaza la un proiect de lege sa se interzica pescuitul pe apele de munte zilnic, se va pescui dar doar in weekend ,sau doar in anumite zile dar tot fara taxa, doar cu permis ANPA.
- dentaltech
- utilizator nou
Re: doar permis anpa eliberat de asociatie
Exact asa mi-a zis si mie doamna de la permise. dar eu apartin de Banatul. acelasi cu ANPA ?dentaltech scrie:azi am vizat permisul si mi s-a spus ca daca un padurar incearca sa taie chitanta sa-i spun ca pescuitul se face pe baza permisului ANPA care e valabil pentru apele de pe tot teritoriul Romaniei, adevarat ca se lucreaza la un proiect de lege sa se interzica pescuitul pe apele de munte zilnic, se va pescui dar doar in weekend ,sau doar in anumite zile dar tot fara taxa, doar cu permis ANPA.
si a zis ca , cu permisul asta pot sa pescuiesc peste tot pe teritoriul Romaniei.
oare i adevarat ??