Pescuit in zona banatului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in zona banatului
Ionel, mulţumesc frumos pentru răspuns!
Michael va recomanda Regulamentul forumului
mersiBusta scrie:SurducSpring scrie:Cine stie unde e biban pe langa timisoara?

la ianova e cumva?
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Pentru cine nu stie (eu acuma am aflat): stiti ca sunt 4 balti in drum spre Parta, pe partea dreapta, cica nu mai e voie la pescuit acolo, ca a cumparat cineva si a inceput sa bage peste. Cel putin in prima balta dinspre Timisoara inspre Parta, in celelalte nu stiu ca am vazut multi care pescuiau.
Si- malul timisului la Parta e mai aiurea, partea de peste timis e cheala pana la pod ..., probabil or sa continue si mai incolo spre Sag, nu stiu.
E aiurea treaba, cine stie daca lucrarile vor mai continua si inspre Sag il rog sa imi spuna , PM sau aici.
Si- malul timisului la Parta e mai aiurea, partea de peste timis e cheala pana la pod ..., probabil or sa continue si mai incolo spre Sag, nu stiu.
E aiurea treaba, cine stie daca lucrarile vor mai continua si inspre Sag il rog sa imi spuna , PM sau aici.
Timisul intradevar este complet indiguit, in unele zone traseul a suferit mici "corectii", in urma carora au ramas bucati/brate moarte in care se pare ca se poate pescui, mai exita rapitor cica.
Edy, referitor la baltile pe care le-ai vazut pe dreapta dupa ce treci de rampa de gunoi, nu merita interesul...de cand le stiu sunt niste balti la propiriu...atat de mici incat m-as mira sa fie vreo marlitza acolo....cand eram copil mai pescuiam caracuda la pluta.
Si daca s-ar popul, ceea ce m-ar mira...volumul de apa in acele balti este atat de mic incat nu poate tine peste prea mult.
Edy, referitor la baltile pe care le-ai vazut pe dreapta dupa ce treci de rampa de gunoi, nu merita interesul...de cand le stiu sunt niste balti la propiriu...atat de mici incat m-as mira sa fie vreo marlitza acolo....cand eram copil mai pescuiam caracuda la pluta.
Si daca s-ar popul, ceea ce m-ar mira...volumul de apa in acele balti este atat de mic incat nu poate tine peste prea mult.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Da Michael, ai dreptate, dar un prieten mi-a spus ca a fost si a prins o stiuca destul de mare (2 kg), si am zis ca poate.. naiba stie a excavat cineva balta, am zis ca daca ala o prins una sa ma duc sa vad ce e pe acolo, si canci ca cica nu mai e voie ca o populat cu Fitofag insa greu de crezut... balta totusi nu e asa mica ca anul trecut, anul trecut am vazut-o undeva pe la 1 m maxim, acum are pe putin 1 m.Michael scrie:Timisul intradevar este complet indiguit, in unele zone traseul a suferit mici "corectii", in urma carora au ramas bucati/brate moarte in care se pare ca se poate pescui, mai exita rapitor cica.
-
- senior
Am un coleg din Dudestii Noi care mi-a zis ca cea mai multa stiuca s-a prins anul trecut pe canalul ce trece prin Becicherecu Mic, la intrarea dinspre Biled. El a zis ca stilul de pescuit este interesant, apa curge destul de tare, pescuieste cu o fixa lunga de 6 m la care atarna cu un fir de 0,25-0,30, lung cat batul, un jig cu twister sau shad, si-l tine pur si simplu in curent, apropiindu-l cat mai mult de malurile cu trestie sau rogoz. A prins stiuca si de 3,5 Kg. cu acest stil. Este exclus de pescuit la blincher din cauza ingustimii canalului (in unele locuri n-are nici 0,5m!), meandrelor si vitezei cu care curge. Locul este aici http://maps.google.com/?ll=45.819379,21 ... 3&t=h&z=15
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
stie careva ceva de balta buciuman din sannicolaul mare?.. este stiuca , salau?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Are cineva ceva informatii despre Timis ? a mai scazut... ? eu ultima data am fost acum (parca) vreo 4 saptamani si era mare...
- johnnybravo
- Moderator
in 9 aprilie toate raurile erau mari si negre: nera, barzava, timis
pfff... ms de raspuns.
mi-a pierit cheful...
mi-a pierit cheful...