Pescuit in zona banatului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 08 Mai 2010, 17:35

Stiti cumva cum e Muresul in zona Aradului,limpede,tulbure,crescut,scazut?As vrea sa merg maine pe Mures.

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 10 Mai 2010, 19:18

Chiar nu stie nimeni nimic de Mures,as incerca maine putin pentru ca am drum incolo

Straja
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Straja » 23 Mai 2010, 21:25

se aud ceva zvonuri de la dunare jona caras-severin???
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie,chiar daca dureaza toata viata!!!!(Octavian Paler)

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 25 Iun 2010, 23:52

In weekend merg la Parta in vizita (chiar pe malul Timisului) si as vrea sa stiu ce ati mai auzit de pescuitul in zona. Sunt sibian, si as vrea sa stiu ce pesti sunt prin zona, locuri recomandate, orice alta informatie. Probabil dupa ploile astea va fi apa mare. Ceva avati?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Iun 2010, 00:51

atentie cu sibienii astia, e ca vulturii , ochesc avatii din orice pozitie :lol:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 26 Iun 2010, 03:24

daca i gaseste la parta are de la mine o naveta de bere!
si daca gasesti ceva viu prin zona cred ca sunt oile de la stana sau cainii ciobanilor!
sper sa dai de el! incearca si voblere si gume
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 26 Iun 2010, 18:21

pikeman scrie:atentie cu sibienii astia, e ca vulturii , ochesc avatii din orice pozitie :lol:
Asa e ! :P Eu i-am ochit din pozitia culcat la tv, imi e frica sa scot voblerele la plimbare, ca se murdaresc de noroi. Parca curge cacao nu apa. Mai bine ma intorc acasa pe pe Olt. Dar las' ca mai incerc la vara. Salutari.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 26 Iun 2010, 20:25

Nu prea am vazut sa zica cineva ca a prins ceva....

Eu chiar azi la ora 7:00 am fost pe canalul din Ciarda, acela betonat, insa spinning,spinning. si nimic, cand am ajuns pe cel de pamant, n-ai unde sa dai, plin de stationari, plute la stiuca in prostie ... cand am gasit unloc La a 3-4 aruncare pe canalul de pamant hop o stiucuta , desigur eliberata , insa tot mai putin se prinde, chiar l-am vazut pe un nenea dadea in bot la stiuca cu pluta cu pestisor, si avea 2 bucati, ambele la maxim trei sfert de kill, desigur duse acasa la Papa.... pana la urma acel canal o sa ajunga sa fie gol ca fantana daca tot asa se practica.. pana si pixurile se iau....

spinning-ul nu a durat mult, cam pana la ora 11:00, deci 4 ore dar macar am luat o gura de aer curat... l-am luat la lingurita aurie, Rapala HJ. nu s-a facut prinzator..
Mai merge cineva la spinning pe Canalul ciarda ???

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 26 Iun 2010, 21:59

canalul ciarda? detaliaza te rog daca vrei! baga pe privat dcaa nu vrei sa dezvalui locatia sau mai stiu eu ce
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iun 2010, 12:52

Hai mai noi timisoarenii nu ne putem lauda cu locurile noastre. ... sa stim si noi pe unde sa mai merem.. deci pe unde mai mergeti la Spinning ?? peaproape, Sau toti pescuiti la doamnele CIPRINIDE ????

Scrie răspuns