PESCUIT IN UCRAINA SI REPUBLICA MOLDOVA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
PESCUIT IN UCRAINA SI REPUBLICA MOLDOVA
Lansez acest subiect in vedera pescarilor de la frontiera estica, as dori sa stiu daca a fost cineva la pescuit pe lacurile din REPUBLICA MOLDOVA SI UCRAINA pentru ca am intrat pe google earth si am vazut ca au niste lacuri foarte mari si dupa preturile din piata din orasul ucrainean RENI pestele este foarte ieftin aproximativ 7 lei kg de somn si salau ,stiuca crapul sun mai ieftine 5 lei .Am auzit ca taxele si preturile sunt cu mult mai mici ca la noi si peste ar fi mai mult .....acum ce sa zic??

Daca am ajuns sa mergem in Republica Moldova sa aducem in tara pestele prins situatia e ....Spartacus scrie:nu stiu daca te lasa vamesii romani sa intri inapoi in tara cu pestele, in caz ca prinzi ceva. stiu ca daca cumperi din Ucraina pui, spre ex, trebuie sa l duci intai la veterinar sa ti dea avize, etc. vb de pui luat din magazin, deci care se presupune ca e deja 'verificat'.
www.pentrupescuit.ro
.......de kkt !! na ca am zis-o eu IlieIlarion scrie:Daca am ajuns sa mergem in Republica Moldova sa aducem in tara pestele prins situatia e ....Spartacus scrie:nu stiu daca te lasa vamesii romani sa intri inapoi in tara cu pestele, in caz ca prinzi ceva. stiu ca daca cumperi din Ucraina pui, spre ex, trebuie sa l duci intai la veterinar sa ti dea avize, etc. vb de pui luat din magazin, deci care se presupune ca e deja 'verificat'.
Dar daca lansezi ceva mai tare...si prinzi un peste de pe jumatatea moldovenilor de Prut...pe ala ti-l verifica cineva?!
Revenind la subiect, si frate-meu mi-a povestit ca vara trecuta cand a fost pana in Ukraina a vazut niste lacuri minunate insa nu a avut cu cine sa discute despre regim, taxe, peste...etc.
Ne trebuie un pescar vorbitor de rusa, sa il trimitem iscoada...
Revenind la subiect, si frate-meu mi-a povestit ca vara trecuta cand a fost pana in Ukraina a vazut niste lacuri minunate insa nu a avut cu cine sa discute despre regim, taxe, peste...etc.
Ne trebuie un pescar vorbitor de rusa, sa il trimitem iscoada...
Spining....Prea bun ca sa fie light...
- danielcocea
- veteran

noi aducem de mult de afara peste care se gaseste si la noi in lacuri , rauri....gen , somn , salau , caras , crap.....intr-adevar peste de consum....peste din Grecia , Italia , Turcia , chiar si Rusia....deci oricum situatia era......si o sa mai fie in continuare.....Ilarion scrie:Daca am ajuns sa mergem in Republica Moldova sa aducem in tara pestele prins situatia e ....Spartacus scrie:nu stiu daca te lasa vamesii romani sa intri inapoi in tara cu pestele, in caz ca prinzi ceva. stiu ca daca cumperi din Ucraina pui, spre ex, trebuie sa l duci intai la veterinar sa ti dea avize, etc. vb de pui luat din magazin, deci care se presupune ca e deja 'verificat'.
cred ca mesajul era altul...si anume ma duc sa pescuiesc sportiv afara, dar cu scopul de a aduce peste
in fine.... eu am discutat cu cineva de acolo si din ce mi-a povestit situatia cu braconsaj si alte alea e ca pe la noi. Doar ca nu am discutat de balti samd, ci de rauri si de potentialul in flyfishing ....
in partea de nord a ukrainei am gasit niste firme care ofereau la preturi destul de piperate sejururi de pescuit la salmonide pe rauri montane....
se laudau cu cu curcubei de peste 50 cm ...
in fine.... eu am discutat cu cineva de acolo si din ce mi-a povestit situatia cu braconsaj si alte alea e ca pe la noi. Doar ca nu am discutat de balti samd, ci de rauri si de potentialul in flyfishing ....
in partea de nord a ukrainei am gasit niste firme care ofereau la preturi destul de piperate sejururi de pescuit la salmonide pe rauri montane....
se laudau cu cu curcubei de peste 50 cm ...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...