PESCUIT IN UCRAINA SI REPUBLICA MOLDOVA

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Ian 2011, 10:48

exact Andrei, asta era mesajul : strict legat de pescuit sportiv pe o balta privata !
www.pentrupescuit.ro

stradic
veteran
veteran

Ukraina

Mesaj de stradic » 17 Ian 2011, 14:32

La cata spaga trebuie sa dai la autoritati: vamesi,militieni,etc. Nu cred ca merita!
rapala the best vobler in the world

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 17 Ian 2011, 15:12

Ilarion scrie:
Spartacus scrie:nu stiu daca te lasa vamesii romani sa intri inapoi in tara cu pestele, in caz ca prinzi ceva. stiu ca daca cumperi din Ucraina pui, spre ex, trebuie sa l duci intai la veterinar sa ti dea avize, etc. vb de pui luat din magazin, deci care se presupune ca e deja 'verificat'.
Daca am ajuns sa mergem in Republica Moldova sa aducem in tara pestele prins situatia e ....
am amintit de faptul asta ca o atentionare la referirea lui "cipanu" la piata din Reni si pretul pestelui.
insa s-o spunem pe shleau, daca ajunge romanul acolo si prinde peste ucrainean, ala tot in portbagaj o sa ajunga, cu putine exceptii. ca doar nu s or indura ai nostri sa l arunce in apa dupa ce au batut atata drum si au dat spaga in 5 locuri... mai ales ca e "al lor" si nu "al nostru".

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Ian 2011, 15:36

true :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Ian 2011, 17:14

Pai eu ma refeream ca nu bat atatea sute de KM pentru a merge la un pescuit (recreativ/sportiv) si sa vin cu pestele in portbagaj.

@Andrei daca pleci in tarile calde sa-mi aduci si mie un peste ceva : un lipanas, un pastrav, chiar o lostrita :D

Pai ori retinem pestele ori nu-l mai retinem ?

:twisted:
www.pentrupescuit.ro

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 17 Ian 2011, 17:55

...sintem golani sau nu mai sintem ? Ce faceti cu pestele prins va priveste !Important e daca poate da cineve niste relatii despre conditii si locuri de pescuit din cele doua tari. Pentru cei ce vor sa aduca peste :daca se platesc toate spagile si "traditiile" ,nu doar costurile firesti ,cred ca pretul se apropie cu cel de la noi!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Ian 2011, 18:02

@nucus si eu as fi interesat de ceva locatii "private" care tin rapitori din aceste 2 tari : ar fi excelente pentru perioada de prohibitie sau atunci cand apele sunt tulburi la noi.
www.pentrupescuit.ro

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 17 Ian 2011, 18:09

Mi-a povestit un prieten ca a fost pe Nistru si a prins fff mult peste(salau si somn)!Tipul e cam laudaros dar mi-a mai spus ca e f.important sa mergi cu un localnic ! In plus erau f multi serpi!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Ian 2011, 18:16

nucus scrie:Mi-a povestit un prieten ca a fost pe Nistru si a prins fff mult peste(salau si somn)!Tipul e cam laudaros dar mi-a mai spus ca e f.important sa mergi cu un localnic ! In plus erau f multi serpi!
Detalii, preturi , contacte ceva ?
www.pentrupescuit.ro

Adrianoo
junior
junior

Mesaj de Adrianoo » 18 Ian 2011, 16:54

Nuu....
Prinde,Cantareste/Masoara,Fotografiaza si Elibereaza!

Scrie răspuns