Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
de fapt decizia ICCJ obliga ANPA sa incheie un act aditional cu AJVPS Suceava. ce ar trebui sa contina acel act aditional - habar n-am, dar e posibil sa nu fie intocmai ce spune mister Goicea, mai ales ca el e campion in minciunele.
pe de alta parte, pe 18.03.2011 s-a incheiat, la nivel national, un protocol de colaborare ANPA - Jandarmeria Romana, asa ca nu cred sa-i vedeti vreodata pe ajvps-isti insotiti de jandarmi in controale cum ar fi legal.
pe de alta parte, pe 18.03.2011 s-a incheiat, la nivel national, un protocol de colaborare ANPA - Jandarmeria Romana, asa ca nu cred sa-i vedeti vreodata pe ajvps-isti insotiti de jandarmi in controale cum ar fi legal.
O sa-i vedem insotiti de cei de la politia de frontiera, cu care au incheiat protocolul. ANPA? Nu are legalitate...o sa ne facem ca nu-i vedem. Cu tot cu jandarmi.boistean scrie:de fapt decizia ICCJ obliga ANPA sa incheie un act aditional cu AJVPS Suceava. ce ar trebui sa contina acel act aditional - habar n-am, dar e posibil sa nu fie intocmai ce spune mister Goicea, mai ales ca el e campion in minciunele.

- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior