Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
boistean scrie: aia e cotizatie de membru AJVPS. singurul permis valabil in tara este permisul ANPA
Toata tara... Deocamdata ma intereseaza Rogojestiul. Ca e ANPA ca e AJVPS nu e treaba mea.Este jignitor sa fim luati de prosti. Cand de ANPA cand de AJVPS. Eu sunt platitor de peste treizeci de ani. Si nu ma intereseaza cele doua organisme. Daca ANPA ar fi mai breaza decat AJVPS ar gasi o modalitate, legala, de a proteja adevaratii pescari si nu ar muta un litigiu din tribunal pe malul apei. Dau amenzi celor care au platit. Sa le fie rusine. Au inceput bine. Dictatura si dispret. Adevaratul pescar este cel care plateste...la dansii! Nu am nimic cu institutia respectiva. Dar oamenii...
Chiar asa? Care lege? Ca am citit'o. Inseamna ca legea da voie AJVPS'ului sa'mi fure banii.De ce nu deschid un sediu ANPA la Siret? Ca aici este un lac (in judetul Botosani si nu in judetul Suceava ) pe care se poate pescui. Suceava...Unde sunt apele pe care se poate pescui in afara de cele de munte?boistean scrie: Dorohoiu e in legalitate. din toata tara, numai AJVPS Suceava sfideaza legea
@ mihali Unde ?In :ungaria,polonia,cehia,slovenia etc.etc ANPA nu e in afara legii dar e condusa dispretuind legile si pescarii ! De ce au dat autorizatii pentru niste ape cu care era in litigiu? Incompetenta,aroganta ,dispret ...Cum sa deschida un sediu la Siret cind cel mai apropiat sediu e cel de la Bacau? Si asta are program cu publicul doar luni !