Se merita. Spre mal e mai adanc decat spre larg unde nu'i nici o juma' de metru.Spartacus scrie:fara barca, se merita sa mergi pe Rogojesti ? (in conditiile de dupa viitura, ca inainte am fost si cam mergeai degeaba ca..pieton)
sau mai in aval ?
Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Doar una.mihali scrie: Voi pune maine, ....., niste poze cu bibani.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12736
-
- senior
am fost ieri pe la pranz la pompe (pentru prima si ultima oara in acest an). dezamagire totala. nu datorita faptului ca n-am prins sau ca n-am avut nicio prezentare (n-ar fi pentru prima oara). spre deosebire de iesirile recente de pe raul Suceava, unde se vede cu ochiul liber ca mai exista viata subacvatica, pe Siret, la pompe (apa f.mica si limpede), n-am vazut niciun pescar si niciun... peste. nici o unduire prin apa, nici un tremur de oglina la suprafata, nici un salt de (ne)rapitor...
daca numar cati setcari si ecranisti am vazut in ultimul timp, nu-i de mirare

daca numar cati setcari si ecranisti am vazut in ultimul timp, nu-i de mirare

-
- senior
Urmatoarea intrare, dupa ce treci de intrarea spre pompe, aproape de indicatorul cu "jud Botosani end"! Este un mal inalt, i se mai spune locului si "malu' inalt", locul este in aval de acel mal inalt. Nu se poate ajunge cu masina pana la acel loc, trebuia sa o lasi langa case si sa mergi pe jos pana acolo. Cand am fost eu acu' 3 ani pe acolo era destul de rau de intrat si pe jos, se surpase rau malul in zona si trebuia sa fii bun alpinist sa cobori si sa urci inapoi acel mal, dar locul era de belea!
Apropo de pompe, in amonte de barajul de pietre mai este apa mare s-au s-a colmatat cu mal?
Apropo de pompe, in amonte de barajul de pietre mai este apa mare s-au s-a colmatat cu mal?
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!