Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 29 Oct 2010, 20:48

nucus scrie:Mine,fie ce-o fi,ma duc cu barca pe rogo. dar voi pescui in deal,pe la gara!
Ai fost? La gara nu te'am vazut. La amiaza.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 30 Oct 2010, 06:08

Am fost ,dar am ajuns mai tirziu (pe la 15 ).Am prins un clean la vobler.Foarte multe atacuri de avat mic.Apa e limpede si a mai scazut aprox 0,5 m. Pentru ca e frig e greu de facut si strins barca (adevarat chin).N-am vazut atacuri de stiuca cu toate ca sint citeva locuri mai mult decit promitatoare.Si mai sint si milioane de obleti . Poate o sa mai merg dar cu alta barca si pe timp mai "favorabil" :innorat,ceva vint si daca e posibil,ceata sau ploaie.Ieri era senin ,chiar cald si calm plat!

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 30 Oct 2010, 11:56

nucus scrie:Poate o sa mai merg dar cu alta barca si pe timp mai "favorabil" :innorat,ceva vint si daca e posibil,ceata sau ploaie.Ieri era senin ,chiar cald si calm plat!
la Suceava, chiar daca e tot caldut si soare, vantul a inceput sa sufle destul de tare.
maine fac si eu o proba de spinning prin zona :wink:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 31 Oct 2010, 17:25

boistean scrie:
nucus scrie:Poate o sa mai merg dar cu alta barca si pe timp mai "favorabil" :innorat,ceva vint si daca e posibil,ceata sau ploaie.Ieri era senin ,chiar cald si calm plat!
la Suceava, chiar daca e tot caldut si soare, vantul a inceput sa sufle destul de tare.
maine fac si eu o proba de spinning prin zona :wink:
facut proba si-a ramas doar proba. cu alte cuvinte, canci :cry:
apa in scadere si limpede. am vazut jucandu-se scobarul, dar nici ala nu punea gura.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 31 Oct 2010, 19:18

Punea ,el scobarul gura,dar pe algele de pe pietre.Nu mai pescuieste nimeni la" matreatza"? Acm mai multi ani,cind mai pescuiam la stationar,toamna si nu numai,se prindea foarte bine la "matretza" clean,mreana si ,mai ales, scobar!Era un pescuit de deosebita finete !

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 14 Noi 2010, 20:14

Am fost pe Rogo in melc ! O multime de "pescari" cu cite 6-7 undite care retin toate pixurile ! Mai bine nu mergeam!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 16 Noi 2010, 08:52

Am mai auzit de â€

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 16 Noi 2010, 09:39

mihali, te-ai lasat de pescuit?
intreb pentru ca inainte cu ceva vreme veneai cu (mai) multe detalii si capturi de pe Siret...

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 16 Noi 2010, 17:27

boistean scrie:mihali, te-ai lasat de pescuit?
intreb pentru ca inainte cu ceva vreme veneai cu (mai) multe detalii si capturi de pe Siret...
:lol: Nici gand! Am renuntat, putin sa mai scriu deoarece stiu pescari care prind si nu spun nimic. Dupa viitura din vara, Siretul, ca si lacul de la Rogo. a devenit o enigma ce trebuia cercetata. E tot apa pe acolo,dar nici vorba de adancimile si locurile cunoscute de zeci de ani. Peste este dar nu stiu daca va mai fi.De mult timp nu s'a prins pe Siret atata stiuca si avat. Si mare. De cand s'a incalzit, pauza totala. Bucuria a revenit dupa bibaneala din anul trecut cand s'au scos numai bibani mici si foarte rari. Acum e altceva.Voi pune maine, daca intereseaza, niste poze cu bibani.

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 17 Noi 2010, 10:37

fara barca, se merita sa mergi pe Rogojesti ? (in conditiile de dupa viitura, ca inainte am fost si cam mergeai degeaba ca..pieton)
sau mai in aval ?

Scrie răspuns