Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: Pescuit in jud. Botosani
De parca nu stii cum se intampla: cand se prinde, lumea nu mai zice nimic. Cand nu se prinde, lumea sare in sus - ca braconieri, ca populari, ca permise....
Am ajuns prin August pe baltile de la barajul in constructie (vesnica) de la Zvoristea.
Vegetatie multa.Stiuci multe dar marunte. Pe balta cea mai mare un "pescar" cu o gonflabila a plantat cred vreo 25-30 de peturi pe care avea legata montura cu pestisor viu. A prins vreo 4-5 stilouri, dar a zis ca a avut una mare pe care nu a scos-o. M-am bucurat
Vegetatie multa.Stiuci multe dar marunte. Pe balta cea mai mare un "pescar" cu o gonflabila a plantat cred vreo 25-30 de peturi pe care avea legata montura cu pestisor viu. A prins vreo 4-5 stilouri, dar a zis ca a avut una mare pe care nu a scos-o. M-am bucurat
A dat inghetu' pe'aici ?
-
- senior
Nucule, nu stii cum e aici? Cand nu se prinde nimic, lumea comenteaza, cand se prinde, e inghet...

A venit dezghetul ! teoretic ...
-
- senior
Nucu, te-as ruga sa scrii aici despre actiunile antibraconaj de pe Rogojesti..lumea trebuie sa stie ce se intampla, si sa nu ramana indiferenta...
De marti,16 mai, pescuim ? Unde?
Oriunde ! Dar la deal de pod !
Este nevoie de PG pentru zona aceea?
nu e nevoie de PG.