Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Liniste mormantala de cateva luni . Mai sunt 3 saptamani si se deschide la deal de pod la Siret .S-au facut mai multe actiuni de combatere a braconajului cu setci . Vedeti pe Antibraconaj Siret Suceava si pe Bucovina Spinning Club .
Va rog, niste informatii despre pescuit la balta de la Cucorani. Multumesc!
-
- senior
La Cucorani - apa mica, multa agatatura, pesti mici si rari, taxa vreo 5 lei/ora.
Multumescmarcel gheorghita scrie:La Cucorani - apa mica, multa agatatura, pesti mici si rari, taxa vreo 5 lei/ora.

O intrebare pt cei din zona: anul asta cine mai gestioneaza apele din SV, AJVPS, ca si anul trecut, sau PP?
conform Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura, niciuna dintre ele. idem din punct de vedere al legislatiei din 2016 (vezi aici).
PP-ul nu mai administreaza de ani buni nicio apa din judetul suceava, iar AJVPS-istii inca se bat cu pumnul in piept ca apele le apartin...
PP-ul nu mai administreaza de ani buni nicio apa din judetul suceava, iar AJVPS-istii inca se bat cu pumnul in piept ca apele le apartin...
Multumesc.
Am intrebat mai mult prin prisma faptului ca nu stiam unde platesc taxa/reinnoiesc permisul, pe 2016. Conform Deciziei 100/05.05.2016 a ANPA, pescuitul se elibereaza prin asociatiile de pescari...
Banuiesc ca tot la AJVPS ajung...
Am intrebat mai mult prin prisma faptului ca nu stiam unde platesc taxa/reinnoiesc permisul, pe 2016. Conform Deciziei 100/05.05.2016 a ANPA, pescuitul se elibereaza prin asociatiile de pescari...
Banuiesc ca tot la AJVPS ajung...
Decizia respectiva incalca prevederile OM privind pescuitul, iar din punctul meu de vedere n-are nicio valoare, ci a fost data clar, pe interes(e).
In urma unor discutii, se pare ca putem alege si PP-ul. Macar pt taxa mai mica...
Si mai ales pentru serviciile aduse pescuitului ,dar mai ales pestilor , alegeti PP : au sa obtina marele premiu Baronul Munchchausen in grad de comandor !