Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- senior
-
- senior
Am ajuns ieri si pe Rogojesti, in zona SP3 - cam aglomerat. Pripoane erau, dar destul de putine, in comparatie cu Ionaseni, unde 4-5 persoane ocupa toata balta (zona cu stuf, din coada). Rezultat: vreo 8 bibani "filetabili", si o gramada f.mici eliberati.
Inca ceva....gheata nesperat de groasa, aprox 20 cm...stie cineva cum e la Stanca, a inghetat?
Inca ceva....gheata nesperat de groasa, aprox 20 cm...stie cineva cum e la Stanca, a inghetat?
Asta'i tot de ieri din zona SP3.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7838
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7838
- lucian_flo
- senior
-
- senior
Am fost si duminica la Rogojesti, si nu cred ca mai merg pana in primavara....Erau cel putin 100 oameni, pe gheata, din care poate 30 % dadeau la dandineta, restul la stiuca, cu pripoane...Nu am crezut ca poate fi adevarat, la plopi nu aveai loc sa faci o copca, erau pripoane din 3 in 3 m, pe langa stuf, in larg, peste tot - nimeni nu prindea nimic.
Pripoanele (sau popice, soldati, etc) sunt niste monturi pt stiuca cu pestisor viu, adik o bucata de fir cu o tripla, legate pe o bucata de lemn, si infipte in zapada. Imagineaza-ti sute de bete infipte pe gheata....trist
Pripoanele (sau popice, soldati, etc) sunt niste monturi pt stiuca cu pestisor viu, adik o bucata de fir cu o tripla, legate pe o bucata de lemn, si infipte in zapada. Imagineaza-ti sute de bete infipte pe gheata....trist
- costica_fishing
- veteran