In ce zona a sieului?intre ce localitati?boistean scrie:Cupa ESOX - prima din cele trei etape ale Campionatului National de Spinning de pe Mal (21-22 mai)
pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Locaţie: Riul SIEU ,intre localitatea Arcalia si Chirales.
Se va desfasura pe un circuit inchis format din 30 de standuri pe care vor concura maxim 25 de concurenti,fiecare concurent va trage la sorti in cadrul sedintei tehnice standul de pe care va incepe mansa. Standurile vor fi supravegheate de 12 arbitrii,cite unul la doua standuri. Standurile vor avea dimensiuni intre 60 si 100 de metri in functie de caracteristica riului.
Se va desfasura pe un circuit inchis format din 30 de standuri pe care vor concura maxim 25 de concurenti,fiecare concurent va trage la sorti in cadrul sedintei tehnice standul de pe care va incepe mansa. Standurile vor fi supravegheate de 12 arbitrii,cite unul la doua standuri. Standurile vor avea dimensiuni intre 60 si 100 de metri in functie de caracteristica riului.
set the hook!!
- serbanhbk!!
- veteran
- ravenheart
- veteran
-
- junior
- serbanhbk!!
- veteran
-
- junior
- MARIUS POPA
- veteran
da-i innainte cu buchetel de viermusi, cea mai la indemana momeala!
am avut nefinalizari, ca am avut acul cam mic, si am apreciat cum ca ar fi fost crapi!:)
am avut nefinalizari, ca am avut acul cam mic, si am apreciat cum ca ar fi fost crapi!:)

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- serbanhbk!!
- veteran
ma refer la faptul ca, desi este mult peste in ambele lacuri, nu am auzit sa fie zile in care sa se prinda multi pesti...de exemplu, pe lacul cu stiuca am prins cel mai bine 5 bucati la o partida...putin pentru densitatea de peste de acolopaulpaul25 scrie:Te referi la faptul ca nu se prinde ceva anume sau ca nu se prinde deloc?