pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
daca vrei sa prinzi clean inceraca acum sa dai la vobler sa vezi ce capturi o sa ai de nu itit vine sa crezi.eu sunt din bistrita si ieri am fost la clean pe bistrita mai exact in spate la abator pe un vad si am prins niste cleni de toata frumusetea.daca vrei poate facem o partida de pescuit si mai socializam si iti arat ce clean este pe apa la noi de nu iti vine sa crezi.eu de cand pescuiesc numai la clean dau si am o gramada de tactici de dat la clean daca io nam prins clean aici pe rau nustiu cine altcineva o mai prins.si destul de marii .uite id de mess si mai vb acolo abrudandanioan2007 sau intra si pe www.pescarhoinarbistrita.blogspot.com si lasa adresa ta acolo si tinem legatura
- MARIUS POPA
- veteran
de prohibitie ai auzit ABRUDAN?
sa inteleg ca ai eliberat tot?
...
fi si tu mai diplomatic cand faci astfel de afirmatii, totusi, nu da fain la public!
sa inteleg ca ai eliberat tot?

...
fi si tu mai diplomatic cand faci astfel de afirmatii, totusi, nu da fain la public!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
- serbanhbk!!
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
mai mult sau mai putin....serbanhbk!! scrie:asai marius..."diplomatia este arta de a spune cutzu cutzu, pana pui mana pe un bolovan"!

paul, poate e balta privata, nu stiu!dac ae privata , se schimba situatia!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
Ehhh...Fox_spin sa sti ca o sa te contrazic.Pesti chiar sunt pe lac si chiar frumosi,nu stiu daca prin pesti te referi la clean dar sa sti ca este si clean destul de mare dar si caras mare.Vara trecuta cam prin august am fost intro zis pana acolo sa vad si eu ce peste este si deoarece era sezonul am luat si niste boabe de pormub,vazand ca la vierme intra doar caras micut si murgoi baltat am hotarat sa dau la boaba de porumb si dupa nici 20 de minute la batzul de "fund" am scos un caras care avea 900 si ceva de grame si dupa el au mai urmat si altii dar tot cam asa nu mai mari dar nici mai mici...Iar la clean am fost chiar saptamana trecuta si am stat acolo pe betoanele alea de deasupra apei si am prins si niste murgoi baltat dar dupa aceaa am reusit sa prin doi cleni frumosi unul cam la 28 de cm si unul la vreo 32 dar i-am eliberat pe amandoi
frecventez des zona lac si stiu ce pesti erau pana anul trecut.intr-adevar ca erau carasi mari si destul de multi. cleanul tranziteaza lacul in perioada asta. au fost momente cand apa in lac era scazuta aproape de tot. ramasese apa doar in zona debarcaderului si in bazinul olimpic de unde cred ca ai prins clenii insa pestii lipseau din acele baltoace ramase.
set the hook!!
-
- junior
asa este clenii iam prins in acea zona a bazinului olimpic iar carasii i-am prin chiar acolo langa curbura lacului de unde incep casele pe partea dreapta ,era acolo un loc bun intre doua bucati de vegetatie,la debarcader nu prea se mai poate pescuii din cauza vegetatiei dar sa vedem ce o sa se intample ca am auzit ca vor sa il modernizeze anul acesta ...