pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
Anul acesta am prins 6 cleni de peste 30cm: 4 dintre ei au intrat la rotativa Meps Aglia marime 00 culoare cupru...Cand apa este curata, scazuta iar apetenta pestilor i destul de ridicata rotativa asta a dat cele mai bune rezultate(in locul unde pescuiesc yo).Cand apa i mai murdara si pestii sunt mai slabi activi am prins mai bine la rotativa Meps Aglia Long de 0 argintie. Regula asta se aplica acolo unde pescuiesc yo...pe Somes poate fii altfel...Am incercat si rotative mai mari 1,2 dar rezultate foarte slabe.
PS: Clenii aia frumosi din galerie sunt prinsi la Meps Aglia marime 00 culoare cupru.
PS: Clenii aia frumosi din galerie sunt prinsi la Meps Aglia marime 00 culoare cupru.
- serbanhbk!!
- veteran
am fost pe somes si nu am avut nici o trasatura.vremea era frumoasa apa curata dar ce-i drept semnificativ mai rece decat la ultima iesire.de la ora 13 am venit la sintereag unde am insistat mai mult la avat si am scapat unul maricel care mi s-a dezgatat la 1 metru de mal.mi-au intrat si 2 clenuti la rotativa meps de 3 si am mai avut atacuri dar fiind lingurita mare am ratat.daca dadeam la clean probabil capturile erau mai numeroase.
- serbanhbk!!
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran
Iar pe Sieu...am dat vreo 5 ore la clean si am prins vreo 12 bucati, nici unul mai mare de 22cm.La avat am incercat pe balta aia de la Arcalia de langa drum si am avut "norocul" ca la prima aruncare am ramas fara vobler, asa ca m-am dus acasa
. Saptamana asta am pierdut, pescuind la avat pe Sieu, voblere in valoare de peste 100RON si+ benzina consumata etc...De banii astia mergeam undeva pe Olt si prindeam avat.Si cred ca pe viitor asa o sa fac
Saptamana viitoare imi incerc norocul la stiuca si salau pe Faragau.

- MARIUS POPA
- veteran
baietii destepti isi dau seama cand e cazul sa pescuiasca pe o apa cu vobler sau nu!serbanhbk!! scrie:Iar pe Sieu...am dat vreo 5 ore la clean si am prins vreo 12 bucati, nici unul mai mare de 22cm.La avat am incercat pe balta aia de la Arcalia de langa drum si am avut "norocul" ca la prima aruncare am ramas fara vobler, asa ca m-am dus acasa. Saptamana asta am pierdut, pescuind la avat pe Sieu, voblere in valoare de peste 100RON si+ benzina consumata etc...De banii astia mergeam undeva pe Olt si prindeam avat.Si cred ca pe viitor asa o sa fac
Saptamana viitoare imi incerc norocul la stiuca si salau pe Faragau.
cand vezi ca lasi cel putin 2 voblere, o lasi balta, mai ales ca sieul e plin de mizerii, si eu intram in apa cand era mai limpede, cand e tulbure nu-si are rostul, normal, sa dai cu artificiale.

asa ca daca nr voblerelor agate este mai mare decat cel rupt de peste, treci pe rotative.parerea mea, fiecare face ce vrea!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.