pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
stie cineva daca a crescut sieul dupa ploile de ieri? sper sa nu avem iar apa mare si murdara cateva zile
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- serbanhbk!!
- veteran
- ravenheart
- veteran
daca era baraj nu-i problema, ca se duce repede, numa de la ploi dureaza mai mult
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- MARIUS POPA
- veteran
deci exista actiovitate pe sieu? foarte bine, ca mi-o lasat o impresie buna, insa cat am fost nu l-am prins curat.va dati seama de era curat!!
fire intinse!
fire intinse!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- ravenheart
- veteran
activitatea exista si a existat de cand pescuiesc io pe sieu, dar problema e ca ne freaca astia cu barajul de la lacul de agrement unde au o microhidrocentrala, si nu au un program facum cum trebuie, dau drumul la barajul ala dupa cum ii taie pe ei capul
- serbanhbk!!
- veteran
Am facut pe parcursul a 4 zile 3 partide de avat pe Sieu( Arcalia, Sieu Sfantu, Sirioara, Sintereag) si rezultatul a fost un atac si atat.Cred ca pe Sieu pe locurile cu apa adanca stau cateva exemplare mari( 3-4 kg) iar restul avatilor sunt raspanditi in celelalte locuri...cel putin asa am observat. Cu benzina consumata in zilele astea mergeam pana la Olt si poate prindeam ceva
. Dar sezonu de stiuca incepe si o sa fie activitate.

- serbanhbk!!
- veteran