pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 02 Ian 2011, 15:25

azi mi-am inceput sezonul pe Sieu...nivelul apei este mediu spre mare, turbiditate destul de crescuta, gheata pe langa maluri dar totusi o apa pescuibila...am fost surprins sa vad ca in locul in care am mers erau 5 pescari pe o portiune de 25 de metri...de fapt is convins ca asta-i cea mai mare problema a raului Sieu...este suprapescuit...avatii si celelalte specii de rapitori sunt sub o presiune contiuna...cum sa dai linistit cu niste jiguri, cu niste deeprunnere, cand langa tine vin doi baboieri si arunca arici de 50-60 de grame?! :?

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 05 Ian 2011, 17:23

mereti si bateti-va coasa!!!!
am fost si am degerat azi si nu am avut nici macar un atac. pana la primavara la revedere pesti. poate la stationar....

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 05 Ian 2011, 19:08

sau poate pe dunare :wink:

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 06 Ian 2011, 13:14

ar fi frumos sa treaca dunarea prin spatele blocului meu :)

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 09 Ian 2011, 00:04

si totusi anul asta unde o sa pescuim la stiuca? sacalaia a murit, sigmirul a fost defrisat de vegetatie si stiuca parca a disparut, pe sasarm s-au recoltat, pe faragau sunt tot mai putine...pana la urma o sa trebuiasca sa facem sute de km ca sa ne intalnim cu principalul rapitor din apele noastre?! :? macar sa povestim, ca la cum arata apele ... :?

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 09 Ian 2011, 19:35

cica o sa se deschida lacul ala de la livezile si o sa fie stiuci pe acolo
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 09 Ian 2011, 20:07

hmmm...acolo i mai complicata treaba in sensul ca doar anul trecut au facut lacul, inca nu l-au umplut cu apa, dupa aia pana se formeaza vegetatie, pana cresc stiucile...etc...oamenii de acolo au intentii bune(lacul va fi C&R)...dar pe viitor...o sa va tin yo la curent cu lacul acela :wink:

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 12 Ian 2011, 11:49

cine vrea sa vina sambata la ciceu cristesti pe balastiera? plecarea se face cu trenul din Bistrita. scopul iesirii este inaugurarea noului sezon.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 12 Ian 2011, 16:58

care-i starea apelor, ca io is in cluj acuma, si duminica cand am venit spre cluj erau crescute bine toate
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 12 Ian 2011, 18:40

raurile crescute si lacurile inghetate :P

Scrie răspuns