pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
azi mi-am inceput sezonul pe Sieu...nivelul apei este mediu spre mare, turbiditate destul de crescuta, gheata pe langa maluri dar totusi o apa pescuibila...am fost surprins sa vad ca in locul in care am mers erau 5 pescari pe o portiune de 25 de metri...de fapt is convins ca asta-i cea mai mare problema a raului Sieu...este suprapescuit...avatii si celelalte specii de rapitori sunt sub o presiune contiuna...cum sa dai linistit cu niste jiguri, cu niste deeprunnere, cand langa tine vin doi baboieri si arunca arici de 50-60 de grame?! 

- serbanhbk!!
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran
si totusi anul asta unde o sa pescuim la stiuca? sacalaia a murit, sigmirul a fost defrisat de vegetatie si stiuca parca a disparut, pe sasarm s-au recoltat, pe faragau sunt tot mai putine...pana la urma o sa trebuiasca sa facem sute de km ca sa ne intalnim cu principalul rapitor din apele noastre?!
macar sa povestim, ca la cum arata apele ... 

- ravenheart
- veteran
cica o sa se deschida lacul ala de la livezile si o sa fie stiuci pe acolo
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- serbanhbk!!
- veteran
- ravenheart
- veteran
care-i starea apelor, ca io is in cluj acuma, si duminica cand am venit spre cluj erau crescute bine toate
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- serbanhbk!!
- veteran