pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Dap, cum a zis horiavd, obleti si scobari(cat un cutit de bucatarie). Era plin de pescari, in locul unde am pescuit am mai numarat vreo 9 in stanga si-n dreapta.
Cand s-a intors prietenul meu azi de la Saratel mi-a zis ca apa a crescut in zece minute cu o jumatate de metru iar apoi iar a scazut tot atat de repede. A prins ceva obleti, 3 scobari mici si 2 clenuti cat palma.
Cand s-a intors prietenul meu azi de la Saratel mi-a zis ca apa a crescut in zece minute cu o jumatate de metru iar apoi iar a scazut tot atat de repede. A prins ceva obleti, 3 scobari mici si 2 clenuti cat palma.
- ravenheart
- veteran
uite si o veste buna:
http://www.mesagerul.ro/index.php?id=id:00000075201
speram sa reuseasca si sa avem si noi ape mai curate
http://www.mesagerul.ro/index.php?id=id:00000075201
speram sa reuseasca si sa avem si noi ape mai curate
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- ravenheart
- veteran
poi ar trebui sa faca si autoritatile ceva, da ii cam doare in windows...
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
cam asa ceva, tragem linie si insumam, dac aavem ce insuma!
copca?pe unde ?cam la ce dati la copca, sau cum abordati acest stil; bat, fir, instalatie, momeala...si evident tuica, de care?:D
copca?pe unde ?cam la ce dati la copca, sau cum abordati acest stil; bat, fir, instalatie, momeala...si evident tuica, de care?:D

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- serbanhbk!!
- veteran