pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am fost sambata pe la amiaza vreo doua ore pe raul Budac si am reusit sa prind trei cleni frumosi, iar astazi(duminica) am fost pe raul Bistrita prin zona Unirea si am reusit sa prind 4.
Am testat voblere de culori naturale nu mai mari de 3 cm in ambele partide si nu am avut succes, dar schimbandu-l cu unul mai colorat (verde cu dungi negre, respectiv alb cu cap rosu) am avut atacuri. Tin sa mentionez ca toti i-am prins pe curs de apa foarte vioi
. In locuri foarte line nam avut nici un tac. Anul acesta sunt hotarat sa pescuiesc cu vobler si iarna sa vad cum merge.
Ps: Desi nu am prins asa multi ca si pe timp de vara sau toamna calduta, am observat ca in aceasta perioada clenii au fost mai rasariti.
Am testat voblere de culori naturale nu mai mari de 3 cm in ambele partide si nu am avut succes, dar schimbandu-l cu unul mai colorat (verde cu dungi negre, respectiv alb cu cap rosu) am avut atacuri. Tin sa mentionez ca toti i-am prins pe curs de apa foarte vioi

Ps: Desi nu am prins asa multi ca si pe timp de vara sau toamna calduta, am observat ca in aceasta perioada clenii au fost mai rasariti.
-
- utilizator constant
am fost luni putin pe Bistrita insa cleanul nu a mai fost activ ca in weekend; nu am prins nimic si nu am avut decat 2 atacuri discrete.
ieri am fost pe paraul Lechintei insa la stationar. nu am mai pescuit demult la pluta si imi era dor. am prins obleti frumosi si 3 cleni mici "mari".
a prins careva clean mic? eu ieri am prins pentru prima data.
ieri am fost pe paraul Lechintei insa la stationar. nu am mai pescuit demult la pluta si imi era dor. am prins obleti frumosi si 3 cleni mici "mari".
a prins careva clean mic? eu ieri am prins pentru prima data.
- ravenheart
- veteran
clean pitic? nici nu stiam ca avem asa ceva prin zona noastra
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- serbanhbk!!
- veteran